Nors sena B. Censori „Instagram“ paskyra buvo iš naujo atkurta vos kelioms savaitėms, moters nuotraukos išplito po įvairius socialinius tinklus.

Iki santuokos su Kanye Westu, kaip rodo senesnės nuotraukos, gražuolė atrodė visai kitaip: ilgi tamsūs plaukai, tamsesni antakiai ir ne tokia ekstravagantiška apranga.

Dabar jauna moteris renkasi trumpų plaukų šukuoseną, drąsiai eksperimentuoja su spalvomis ir atvirais įvaizdžiais.

Kanye Westo „žmona“

Gerbėjai suskubo dalintis nuomonėmis komentarų skiltyje – ir jos gana skirtingos: vieniems naujas stilius patinka, o kiti ilgisi senesnių laikų.

„Dabar ji atrodo kaip visai kitas žmogus – tose nuotraukose prieš ir po“, – parašė vienas.

„Prieš tai ji atrodė kaip eilinė instagramo gražuolė, o dabar, panašu, atrado savo stilių ir tuo džiaugiasi“, – teigia kitas.

„Mano asmeninė nuomonė tokia, kad dabar ji atrodo geriau. Nebe kaip Kardashian, o savita“, – rašoma kitame komentare.

Kanye Westo „žmonos“ nuotrauka, kurią ji buvo įkėlusi į savo „Instagram“ paskyrą

Daugumai nepraslydo pro akis, kad Bianca iš tikrųjų labai panaši į Kim Kardashian. Kiti įžvelgė panašumų su dainininke Doja Cat ir buvusia K. Westo mergina Amber Rose.

Iš Australijos kilusi Bianca prie „Yeezy“ komandos prisijungė 2020 metų lapkritį, o savo „LinkedIn“ paskyroje prisistato kaip „Architektūros vadovė“. Verslininkė užaugo Melburne, ten studijavo architektūrą. Dar studijų metais pradėjo vystyti savo verslą „Nylon‘s Jewellery“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)