Apsaugininkas, kurio pavardė neskelbiama, tarnavo Izraelio gynybos pajėgose, vėliau atvyko į JAV. Dabar jis grįžo į gimtąją šalį, kadangi „negali likti nuošalyje, kai žmonės žudomi ir deginami gyvi savo namuose“, rašoma portale „Israel Hayom“.

Apsaugininkas paragino kitus nebūti pasyviems ir „nelikti ne toje istorijos pusėje“. Jis teigė: „Būtų įžeidimas visiems gyvuliams, jei vadintume šiuos teroristus gyvuliais.“

Po vaizdo medžiagos tiktoke, kuri iliustravo, kaip apsaugininkas lydi išeinančią po koncerto T. Swift ir sparčiai peržvelgia minią, ar nėra pavojų, apsaugininkas sulaukė daug pagyrimų.

Vienas gerbėjas rašė: „Jis per šešias sekundes nuskenavo tūkstančius žmonių. Kad ir kiek Taylor Swift jam mokėtų, to nepakanka.“

Neseniai T. Swift sulaukė nusivylusių gerbėjų kritikos už tai, kad praėjusią savaitę reklamavo savo filmo „Eras Tour“ premjerą, tačiau nė žodžiu neužsiminė apie teroristų išpuolius Izraelyje ir tūkstančius žuvusių žmonių.

Dainininkės apsaugininkas:


„Siaubingi dalykai dedasi. Vaikai prievartaujami. Nekalti žmonės žūsta abiejose pusėse. „Hamas“! Teroristinė organizacija niokioja Izraelį, o čia – „premjera“???“ – piktinosi įpykusi žydų kilmės juvelyrė Nicole Rose, gyvenanti Niujorke.

„Pritariu kiekvienam žodžiui. Labai nustebino Taylor Swift elgesys“, – parašė Meghan McCain.
Instagramo influencerė Amanda Hirsch taip pat piktinosi, kad atlikėja galvoja tik apie savęs reklamavimą, nors „turi tiek daug izraeliečių ir žydų gerbėjų“.

Jau ne vieną dieną žmonės ragina T. Swift pasinaudoti savo paskyra su 274 mln. sekėjų ir pakomentuoti krizę ar pan. Ji vis dar tyli šia tema.

Filme rodomas vienas iš šešių T. Swift koncertų „SoFi“ stadione Inglevude, Kalifornijoje, kuris vyko vasarą; šis koncertas – iš koncertinio turo „Eras Tour“, kuris prasidėjo kovą ir yra 17 metų trunkančios dainininkės karjeros retrospektyva.

Praėjusį šeštadienį „Hamas“ kovotojai pradėjo karą prieš Izraelį, per šį didžiulio masto išpuolį ir krizę regione žuvo jau daugiau nei 1000 žmonių.

„Hamas“ teroristai įžengė į Izraelį per Gazos Ruožą, jie užima gyvenvietes, žudo civilius gyventojus.
Vienas iš pirmųjų išpuolių – muzikos festivalyje „Nova“, ten teroristai šaudė į visus iš eilės; festivalio teritorijoje aptikta daugiau nei 260 kūnų.

Likę gyvi pasakojo, kad teroristai šaudė į visus iš eilės, o jie slapstėsi po krūmais ir pašnibždomis įrašinėjo atsisveikinimo žinutes artimiesiems bei kėlė kruvino išpuolio reportažus į socialinius tinklus.

Daugelis spėjusių pasislėpti išgulėjo penkias valandas nejudėdami, apimti siaubo, kol išgirdo ginkluotus gelbėtojus kalbančius Hebrajų kalba.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją