Internete jau plinta ištraukos iš koncerto. A. Paninas pakilo į sceną ir pagyrė Andrejų Danilką, kuris, nepaisant to, jog prarado balsą, vis tiek gerbėjams pristatė Verką Serdiučką.

Taip pat aktorius apkabino dainininką, o tada jo dėmesio nusipelnė ir sceninė Verkos mama. A. Paninas visą laiką laidė sąmojus ir linksmai šoko pagal dainą, kurioje dainuojama apie V. Putiną ir tai, ko jam linki ukrainiečiai.

Rusijos žiniasklaida spėjo sureaguoti į tai, kas įvyko. Propagandos skleidėjus ištiko isterija. Jie suskubo kaltinti A. Paniną „išdavyste“ ir bando rusams įteigti, kad aktorius, palaikydamas Ukrainą, elgiasi netinkamai. Be to, rusai skleidžia gandus, kad po aktoriaus bučinio V. Serdiučkos scenos mamai liko žymė.

„Kai scenoje buvo atliekamos prieš Rusiją nukreiptos dainos, scenoje pasirodė aktorius Aleksejus Paninas — dar viena „žvaigždė“, turinti keistų įsitikimų“, – rašo Rusijos žiniasklaida, kuri Kremliaus nurodymu stengiasi nuteikti rusus prieš visus, nepalaikančius V. Putino režimą.

Priminsime, kad neseniai A. Paninas pagiežingai atsakė į jam užduotą klausimą apie savo perspektyvas Rusijos Federacijoje. Jis mano, kad turi pasikeisti ne viena karta, kol pavyks išsivaduoti nuo gėdos ir siaubo, kuris dėl nusikaltimų Ukrainoje dar ilgai persekios visą rusų tautą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją