Skelbiama, kad dainininkas, Paryžiuje koncertuodamas kartu su Haičio konpos grupe „CaRiMi”, susmuko ant scenos. Incidentas įvyko pasirodymą gyvai transliuojant tviteryje. Vieno Haičio laikraščių redaktorius Frantzas Duvalis buvo pirmasis, kuris gerbėjus perspėjo, kad nutiko kažkas negero.

Tuomet grupės „CaRiMi” dainininkas Mickaelas Guirandas susirinkusiems klausytojams liepė skirstytis.

„Koncertas baigtas, visi turime palikti patalpas“, – pareiškė M. Guirandas, vėliau pridurdamas, kad situacija – sudėtinga. Jis taip pat paprašė gerbėjų sukalbėti maldą už Mikabeną.

Išplatintame vaizdo įraše iš koncerto matyti, kaip, eidamas nuo scenos, Mikabenas staiga susmunka. Kol jam buvo teikiama pagalba ir atliekamas dirbtinis kvėpavimas, žiūrovai buvo išprašyti iš salės.

Mikabenas buvo gerbiamas dainininkas, kompozitorius, gitaristas ir prodiuseris. Jo hitas „Ayti Se“ sujaudino milijonus žmonių po 2010-aisiais Haitį nusiaubusio žemės drebėjimo.

Atlikėjas gimė Haičio sostinėje Port o Prense, o rašyti pradėjo būdamas vos 15 metų. Su žmona Vanessa Fanfan jiedu susilaukė dukters, o netrukus turėtų gimti ir antroji poros atžala. Mikabenas taip pat turėjo sūnų iš ankstesnių santykių.

„Tikras šokas“, – dienraščiui „Miami Herald“ sakė Mikabeno tautietis reperis Wyclefas Jeanas.

„Aš netikiu. Tai žmogus, su kuriuo kartu dirbau daugybę metų, kurį laikiau broliu, geru draugu. Mudu kalbėdavomės beveik kasdien“, – pasakojo taip pat iš Haičio kilęs atlikėjas Roberto Martino.

Šis atlikėjas su Mikabenu paskutinį kartą šnekėjosi prieš pat pastarajam šeštadienio vakarą lipant į sceną.

„Jis buvo toks laimingas. Jis nekantravo pasirodyti kartu su „CaRiMi“. Tai buvo vienas didžiausių jo gyvenimo pasiekimų. Jis tą grupę dievino. Man trūksta žodžių, esu sugniuždytas“, – dienraščiui „Miami Herald“ sakė R. Martino.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)