Nejaukiai galėjusi pasibaigti situacija įvyko per debiutinį K. Price pasirodymą kalėdiniame vaidinime – „Miegančiosios gražuolės“ pastatyme Liverpulio M&S arenoje, rašo „Daily Star“.

Erotinio modelio karjerą baigusi moteris į sceną žengė kaip Piktosios fėjos amplua. Jos sceninės suknelės, kad ir ilgos, uždara niekaip nepavadinsi: kiekvienas kūno linkis – kaip ant delno, skeltukas – iki pat šlaunies viršaus, o iškirptė tokia gili, kad tik konfūzo ir tikėkis.

Žėrinti, žvyneliais siuvinėtais ornamentais apkraštuota suknelė ir ryškiai rausvomis plunksnomis puoštos rankovės kaustė publikos dėmesį.

Kadangi K. Price atliko garsiosios piktadarės vaidmenį, jos sceninis kostiumas negalėjo apsieiti be impozantiškų ragų bei lazdos, tiktai kažin ar net įspūdingiausi priedai būtų nukreipę žvilgsnį nuo giliai dekoltuotos prigludusios suknelės.

Kalėdinis spektaklis, kuriame K. Price atlieka Piktosios fėjos vaidmenį, bus rodomas iki gruodžio 30 d.

Apie tai, kad gavo vaidmenį kalėdiniame spektaklyje, 45-erių metų penkių vaikų motina (čia vis dar apie K. Price) džiūgaudama pranešė socialiniuose tinkluose.

Katie Price

„Beprotiškai džiaugiuosi... Nepraleiskite progos pamatyti, kaip vaidinu Piktąją fėją „Miegančiojoje gražuolėje“ Liverpulio „M&S Bank“ arenoje per Kalėdas“, – parašė ji prieš kelis mėnesius.

Vėliau K. Price su užmoju reklamavo būsimą pastatymą ir sulaukė nemažai entuziastingų bei padrąsinančių komentarų nuo galybės savo gerbėjų.

Kiek anksčiau K. Price prasitarė, kad dėl įtempto darbų grafiko – pasirodymo dviejuose kalėdiniuose spektakliuose – švenčių laikotarpiu ji neturės daug progų pabūti su vaikais.

Reikalas tas, kad ši ekstravagantiška žvaigždė vaidins ne tik „Miegančiojoje gražuolėje“, bet ir suaugusiųjų auditorijai skirtame spektaklyje, kurio pavadinimas nedviprasmiškai sufleruoja apie nešvankybes.

Ką ruošiasi veikti kalėdiniu laikotarpiu, K. Price su seserimi Sophie aptarė vienoje iš tinklalaidžių „The Katie Price Show“.

Dabar visi jų fanai puikiai žino, kad per šventes K. Price aplankys tėvai, kad ji su visais vaikais bus ten, kur vyks kalėdiniai vaidinimai, kad šeimos kalėdinį susibūrimą teks perkelti į sausį, kadangi dabar susirinkti niekaip neišeina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją