Garsi Saksonijos princesė naujausiame numeryje pasirodė nusivilkusi liemenėlę. Kalbėdama apie šį sprendimą ji sakė, kad nori visiems parodyti, jog „kiekviena moterys yra graži tokia, kokia yra“.

Ne kartą minėjusi, kad yra susijusi su 1000 metų senumo gimine, ji sakė, kad jos šeima „nustebtų“, jei nusipirktų šį žurnalą. Visgi ji tikisi, kad jie ją toleruos. Bent jos prosenelis, paskutinis Saksonijos karalius Frydrichas Augustas III, kaip žurnalui sakė Xenia, tikrai pritartų šiai fotosesijai.

„Jį man apibūdindavo kaip labai šmaikštų ir meilų“, – pokalbio metu aiškino moteris.

Ši fotosesija yra dar vienas garsios moters išsišokimas, nes žinoma, kad savo poelgiais ji ir anksčiau trikdė karališkuosius šeimos narius ar kitas gimines.

Tačiau šįkart drąsiame interviu Xenia pasakoja besididžiuojanti šiuo poelgiu ir pripažįsta, kad dėl savo titulo „nuolat kovoja su įvairiomis kalbomis, bet šįkart tai gali laikyti tik „palaima“.


Be to, tai ne pirma monarchės fotosesija, kuri iššaukia visuomenės dėmesį. Daugiau nei prieš 10 metų kilo netikėtas skandalas, kai moteris Vetinų giminei pateikė pretenzijas į titulą. Apie tai ji prabilo savo biografijoje.

„Ji yra niekas. Ji negali turėti biografijos. Šis dalykas yra siaubingas ir 1000 metų senumo Vetinų giminės nelaimė“, – sakė jau išnykusios dinastijos narė Marija Emanuel, Meiseno markgrafienė.

Tačiau jų nelaimei Xenia yra tikroji paskutinio Saksonijos karaliaus anūkė. Dėl to ji drąsiai save vadina princese.

Delfi primena, kad jos motina buvo prieš daugiau nei 40 metų mirusio rūmų princo Timo dukra. O jo tėvas – Xenios prosenelis – buvo princas Ernstas Heinrichas, Austrijos erchercogienės Luizės vyras ir paskutiniojo Saksonijos karaliaus Frydricho Augusto III sūnus.

Vokietijos princesė Xenia

Dėl šio titulo moteris ne kartą susilaukė viešos kritikos, nes visuomenė netikėjo, kad ji iš tikrųjų priklauso aristokratų šeimai. Bet ji to nepaisė ir vis tiek pasirodydavo įvairiose laidose.

Netrukus ji tapo įžymybe, o visai neseniai išbandė ir vaidybą.

Tačiau šlovė ne visada buvo lengva princesei. Ji ne kartą minėjo, kad jos titulas trukdė susirasti antrą pusę.

„Tiesą sakant, esu vieniša nuo pat gimimo. Po trumpo laiko visi pasirodė esą blogiukai“, – interviu B.Z. sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)