Žurnalo viršelyje matyti, kaip Megan Thee Stallion demonstruoja erotišką įvaizdį, nuotraukose ji sėdi sekliame vandenyje ir žiūri tiesiai į fotoaparatą.

Kitoje nuotraukoje ji demonstruoja savo stangrias kūno linijas, užsidengdama krūtinę rankomis, pakeldama vieną koją į orą.

Visose žvaigždės nuotraukose nematyti nei vieno drabužio.

Vienas socialinių tinklų vartotojas, išvydęs tokias nuotraukas rašė: „ Megan Thee Stallion nuostabi, tai – jos metai“.

„Megan Thee Stallion moterų sveikatos žurnale, 2024 m. balandžio mėn. Deivė“, - rašė kitas komentatorius.

„Megan Thee Stallion visada stebina nuostabia išvaizda, žurnalo viršelį ji tiesiog puošia“, - savo nuomonę reiškė jos gerbėjai.

Megan duodama interviu žurnalui pasakojo ne tik apie savo kūną, bet ir rasę.

„Manau, kad visi visada buvo įpratę, kad esu linksma ir laiminga vakarėlių mergina. Kaip juodaodė, taip pat jaučiu, kad žmonės tikisi, jog laikysiu sugniaužusi kumščius ir su visais elgsiu maloniai. Bet aš esu žmogus“, - sakė moteris.

Žvaigždė taip pat prakalbo apie savo psichologinę būseną, neslėpė vaikštanti pas terapeutą.

„Kurį laiką nenorėjau matyti saulės, jaučiau, kad nesu savimi. Prireikė šiek tiek laiko, kol supratau, kad esu prislėgta, bet kai pradėjau kalbėtis su terapeutu, tapau sau nuoširdi.

Didžiuojuosi, kad vis dar esu šioje kelionėje, nepasitraukiau. Noriu matyti save augančią, būti geresne nei esu dabar. Ir aš tai padarysiu. Aš žinau, kad padarysiu“, - sakė Megan Thee Stallion.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)