Sekmadienį per apdovanojimų ceremoniją šio serialo aktoriai vėl buvo susibūrę scenoje, kad atsiimtų paskutinį vakaro apdovanojimą, ir F. Murray Abrahamui buvo patikėta pasakyti padėkos kalbą, rašo „Page Six“.

Tačiau kol buvusi „Parks and Rec“ auklėtinė stovėjo šalia Meghann Fahy, Theo Jameso ir Willo Sharpe`o, buvo matyti, kaip Jonas Griesas timpteli ją už rankos ir kažką sušnabžda jai į ausį.

Aktorius, populiariajame HBO seriale įkūnijęs Gregą – piktavališkąjį Jennifer Coolidge vyrą, veikiausiai pranešė, jog ją netrukus ištiks viena „aprangos disfunkcija“, todėl aktorė, prieš atsigręždama į F. Murray Abrahamą, skubiai pasitaisė suknelę.


83 metų aktorius per savo kalbą siuntė „maldas žemės drebėjimo aukoms Sirijoje bei Turkijoje ir maldą už taiką Ukrainoje bei Rusijoje“, o tuomet staiga suriko „Sąjunga per amžius!“ („Union forever!“). Minia pratrūko džiaugsmo šūksniais ir plojimais.

38 metų A. Plaza stebėjo, kaip aktoriai vieni kitus sveikina, o paskui, regis, sumurmėjo: „Jėzau Kristau...“ („Jesus Christ“). Tačiau neaišku, ar taip ji reagavo į F. Murray Abrahamo kalbą, ar į J. Grieso pastabą, ar į kitą situaciją.

Kartu su W. Sharpe`u ji buvo viena pirmųjų, nulipusių nuo scenos po didžiosios pergalės.
Po šio momento „Twitter“ vartotojai suskubo komentuoti aktorės nuotaiką.

„Dėl ko ji taip susinervino?“ – klausė vienas žmogus. Kitas taip pat svarstė: „Kodėl Aubrey Plaza taip supyko, jog „Baltasis lotosas“ laimėjo apdovanojimą?“.

Trečias vartotojas rašė: „Kita vertus, ar kas nors pastebėjo Aubrey Plaza? Ji atrodė tikrai nepatenkinta... scenoje su „Baltojo lotoso“ komanda vyko kažkas labai keisto. Ji netgi labai greitai ir viena nulipo nuo scenos, užuot pasilikusi su kolegomis“.

Ketvirtas komentavo: „Nagi, kas vyksta su Aubrey Plaza ir likusiais „Baltojo lotoso“ aktoriais? Vaizdas buvo toks, tarsi jai labai nepatiko ten būti, ir ji nedelsiant pabėgo nuo scenos, kol visi kiti aktoriai sveikino vieni kitus ir glėbesčiavosi“.

Kol socialiniuose tinkluose virė šurmulys, A. Plazos atstovas į „Page Six“ prašymą pakomentuoti šią situaciją neatsiliepė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją