Londono „Hyde“ parke Pink dalyvavo „British Summer Time“ festivalyje, kur atliko keturias dainas. Baigiamuoju pasirodymo akcentu tavo keistas gerbėjos poelgis: ji ant scenos prie Pink kojų padėjo maišelį su baltais milteliais.

„Čia tavo motina? Nežinau, kaip dėl to jaustis“, – į gerbėjos poelgį sureagavo dainininkė.

Akivaizdžiai pasimetusi atlikėja maišelį padėjo už kolonėlės ir tęsė dainą „Just Like a Pill“.

Gal Pink dėl incidento pernelyg ir nesuko galvos, bet tai už ją padarė socialiniai tinklai, kur gerbėja sulaukė daug kritikos.

„Kažkas Pink davė savo motinos pelėnų. Mergyte, reikia jausti ribas, gerai?“, – parašė vienas gerbėjas.
„Ji puikiai susitvarkė, nes aš tai už tokį pokštą būčiau įsiutusi“, – parašė kita.

„Apsauga turėtų pasirūpinti, kad žmonės nedarytų tokių nesąmonių“, – teigiama dar viename komentare.

Kiti turėjo ekstremalesnių pasiūlymų, ką Pink turėjo padaryti: „Būčiau sušniojęs tuos pelenus čia pat ant scenos“, – tviteryje teigia vienas komentatorius.

„O aš būčiau tiesiog išbėręs“, – samprotavo kitas.

Tai jau ne pirmas toks atvejis, kai žvaigždžių gerbėjai nebejaučia ribų ir elgiasi nederamai. Visai neseniai koncerte kažkas paleido savo telefoną dainininkei Bebe Rexha į galvą, žaizdą teko siūti. Ava Max buvo priversta nutraukti pasirodymą, kai ant scenos patekęs gerbėjas trenkė jai per veidą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją