Išskirtinio balso atlikėjas, legendinės roko grupės „Queen“ narys Fredde Mercury padovanojo pasauliui daugybę hitų aštuntą ir devintą dešimtmetį. Dėl jo plataus balso diapazono grupė galėjo įkomponuoti į savo kūrinius įvairių žanrų – bliuzo, roko, glossy pop, operos. F. Mercury buvo ne tik ekstravagantiškas atlikėjas, bet ir mėgo rengti ekstravagantiškus, audringus vakarėlius.
1991 m. lapkričio 24 d. F. Mercury mirė nuo klastingos ligos – AIDS. Jo amžinojo poilsio vieta – paslaptis, ją žino tik buvusi dainininko sužadėtinė ir artima bičiulė Mary Austin.
„Daily Mail“ ji sakė, kad toks buvo paskutinis F. Mercury noras, nes jis baiminosi, kad kapą po mirties gali nuniokoti. Artimiesiems atsisveikinus su dainininku, jo palaikus kremavo, o pelenus slapta palaidojo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją