Kelly Rowland

„Norėjau krūtų implantų, kai man buvo 18 m., bet mano mama ir Beyonce mama rekomendavo dar kartelį gerai pagalvoti apie tai“, – 2013 m. žurnalui „Shape“ sakė dainininkė Kelly Rowland.

Na, panašu, kad jos ši mintis neapleido ir ji nusprendė laikytis numatyto plano. Palaukusi 10 metų K. Rowland krūtis vis tik pasididino.

„Kai jaučiausi pasiruošusi, išmėginau liemenėlę su įdėklais, taip vaikščiojau, nes norėjau suvokti, koks bus tas jausmas, – sakė ji. – Privalai žinoti, koks bus rezultatas, nepriklausomai nuo to, kokia tai plastinė operacija.“ Naująją savo figūrą K. Rowland turėjo progą pademonstruoti 2016 m. Los Andžele vykusiame renginyje „Art of Elysium Heaven Gala“.

Kelly Rowland anksčiau:


Kelly Rowland dabar:

Kelly Rowland

Kylie Jenner

Ne vieną mėnesį pasaulis šnabždėjosi, kad Kylie Jenner plastinės chirurgijos specialistai patobulino veidą. Panašu, kad tokios kalbos buvo pagrįstos.

2014 m. „American Music Awards“ apdovanojimų teikimo ceremonijoje ji demonstravo patobulintas lūpas, kurios kažin ar tokiomis virto vien dėl mimikos ypatumų.

Kylie Jenner anksčiau:

Kylie Jenner

Kylie Jenner dabar:


Jane Fonda

Į laputę panaši Jane Fonda – modelis, kūno rengybos guru ir dviejų „Oskaro“ statulėlių savininkė. Vis tik ir šiai gražuolei teko asmeniškai suvokti, kad džiaugtis dailia išvaizda Holivude nėra lengva užduotis. 2010 m. pradžioje J. Fonda prisipažino tobulinusi akis, smakrą ir kaklą.

„Teko priimti nelengvą sprendimą, apsisprendžiau: jei darau tai, pasakysiu tiesą, – sakė ji. – Rašau knygą apie senėjimą, taigi negaliu rašyti knygos nepasakydama, kad turėjau plastinių operacijų. Žinote, paprasčiausiai nusprendžiau, kad man tai tinka, nes nenoriu po akimis turėtų maišų, nenoriu atrodyti pavargusi ir pan.“ Naująją patobulintą savo išvaizdą ji demonstravo 2014 m. „Oskarų“ teikimo vakarėlyje.

Jane Fonda anksčiau:

Jane Fonda

Jane Fonda dabar:


Donatella Versace

Tikėtina, kad jau pamiršome, kaip Donatella Versace atrodė pozuodama su broliu Gianni Versace Paryžiuje vykusiame vakarėlyje 1990 m. Prisiminus tą vaizdą tampa aišku, kad D. Versace progų pasitobulinti savo išvaizdą tikrai netrūko. Ši akivaizdi tiesa tapo dar akivaizdesnė 2015 m. gegužės 3 d. Paryžiaus mados savaitei skirtuose renginiuose, kuriuose D. Versace dalyvavo.

Donatella Versace anksčiau:

Donatella Versace

Donatella Versace dabar:

Donatella Versace

Renee Zellweger

Aktorei Renee Zellweger nėra naujiena, kad žmonės komentuoja jos išvaizdą. Daugeliui kuo puikiausiai žinoma, kad ruošdamasi vaidmeniui filme „Bridžitos Džouns dienoraštis“ ji priaugo 15 kilogramų. Vis tik daugiausia kalbų kilo pastaraisiais metais. 2016 m. rugsėjo 13 d. dalyvaudama Niujorke surengtuose oficialiuose pusryčiuose „Bridžitos Džouns kūdikio“ proga R. Zellweger atrodė akivaizdžiai pasikeitusi.

Vis dėlto ji mėgino neigti apsilankymų pas plastikos chirurgus faktą. „Sakau tai ne todėl, kad tai nėra visų reikalas, o todėl, kad nenusprendžiau keisti savo veido ir plastikos chirurgų pagalba koreguoti akių.“ – leidiniui „Huffington Post“ teigė aktorė.

Renee Zellweger anksčiau:

Renee Zellweger

Renee Zellweger dabar:

Renee Zellweger

Madonna

Madonna sugebėjo neprarasti populiarumo daugybę metų, nes sugebėdavo atitikti visas madingiausias tendencijas.

Vis tik vertėtų pastebėti, kad jos išvaizda pastebimai skiriasi nuo tos, kurią buvo galima matyti devintojo dešimtmečio pabaigoje.

Madonna anksčiau:

Madonna ir Tupacas

Madonna dabar:

Madonna ir Guy Ritchie

Mickey Rourke

Angeliškas aktoriaus Mickey Rourke'o veidelis pelnytai buvo įvardijamas kaip dovana, kurią jis neabejotinai turėtų branginti. Tereikia prisiminti 1986 m. ekranus pasiekusį filmą „Devynios su puse savaitės“. Deja, boksavimosi padariniai ant veido paskatino aktorių kreiptis į plastikos chirurgus. Panašu, kad jam teko ne pats geriausias specialistas.

„Didžioji tų procedūrų dalis buvo skirta suremontuoti bokso veide paliktą netvarką, bet patekau ne į pačias geriausias rankas. – 2009 m. „MailOnline“ liūdną tiesą pripažino jis. – Nosis buvo lūžusi du kartus. Penkis kartus man ji buvo operuota, kartą operuotas sutrupintas skruostikaulis.“

Mickey Rourke anksčiau:

Mickey Rourke

Mickey Rourke dabar:

Mickey Rourke

Meg Ryan

1989 m. kartu su Billy Crystalu vaidmenį atlikusi filme „Kai Haris sutiko Salę“ be didesnių pastangų apjungė mielumo ir seksualumo sąvokas.

Vis tik šiomis dienomis aktorė atrodo kaip visiškai kitas žmogus. Internetas ūžė, kai M. Ryan 2016 m. birželio mėn. „Tony Awards“ renginyje šokiravo iš esmės pasikeitusia išvaizda.

Meg Ryan anksčiau:

Meg Ryan

Meg Ryan dabar:

Meg Ryan

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)