Markas Wahlbergas

Būdamas 16 m. amžiaus Markas Wahlbergas praleido 45 dienas kalėjime už tai, kad užpuolė vietnamietį Johnny‘į Trinhą, kuris ir taip buvo netekęs regėjimo Vietnamo karo metu. Neseniai M. Wahlbergas pareikalavo panaikinti jam buvusius kaltinimus, motyvuodamas tuo, kad pasikeitė ir nebenori, kad biografiją terštų toks faktas. Beje, pats J. Trinhas teigė, kad M. Wahlbergas buvo labai jaunas ir padarė klaidą, taigi jam turėtų būti panaikinti kaltinimai.

Markas Wahlbergas

Timas Allenas

1978 m. aktorius, kuris situacijų komedijoje vaidino mielą tėtį, buvo sulaikytas už prekybą narkotikais. Taip, taip – Timą Alleną iš dešimto dešimtmečio komedijos „Home Improvement“ suėmė policija, jam grėsė įkalinimas iki gyvos galvos. Už grotų jis praleido tik dvejus metus – bausmę jam sumažino mainais už pasakytas kelių narkotikų pardavėjų pavardes. Jam pasisekė, kad atsipirko gana lengvai, lyginant su grėsusia bausme.

Timas Allenas su žmona

Lauryn Hill

Lauryn Hill trejus metus praleido už grotų, nes nesumokėjo mokesčių, kurie siekė milijoną dolerių. Teisėjui ji tvirtino planavusi juos sumokėti, tik vėliau. Teisėjas pareiškė, kad eiliniai piliečiai tokios privilegijos neturi.

Lauryn Hill

Wesley Snipesas

2008 m. Wesley Spnipesui buvo skirta laisvės atėmimo bausmė, 2010 m. jo apeliacijos nepatenkino, taigi jis turėjo atsėdėti trejus metus federaliniame kalėjime už tai, kad 1999–2001 m. nesumokėjo mokesčių. Pamoka garsenybėms – net jei esi žinomas žmogus, tai neatleidžia nuo pareigos mokėti mokesčius.

Paulas McCartney

Net ir serui Paului McCartney‘ui yra tekę sėdėti už grotų. Grupės „The Beatles“ turo užsienyje metu jis įkliuvo teisėsaugininkams. Japonijoje jį sulaikė už tai, kad įsivežė į šalį marihuanos, ir devynioms dienoms uždarė į areštinę. P. McCartney teigė žinojęs, kad Japonijoje labai griežtai baudžiama už narkotikų įsivežimą. Turint tai omenyje, atlikėjas labai lengvai atsipirko.

Francois Hollande'as ir Paulas McCartney

Michelle Rodriguez

Michelle Rodriguez dėl vairavimo išgėrus buvo nuteista 180 dienų už grotų, bet atsėdėjo vos 18. 2005 m. ji penkias dienas praleido kalėjime Havajuose, nes vairuodama neblaivi sukėlė incidentą, o Los Andžele dieną praleido areštinėje, kadangi pažeidė lygtinio paleidimo sąlygas.

Michelle Rodriguez

Kieferis Sutherlandas

2011 m. Kieferis Sutherlandas buvo nuteistas 48 dienoms laisvės atėmimo už vairavimą išgėrus ir atliko visą bausmę. Policijos atstovas teigė, kad K. Sutherlandas atliko bausmę ramiai, netgi buvo labai mandagus, dėl jo neturėta rūpesčių. Regis, jis buvo pavyzdinis kalinys. Tikėkimės, kad taip ir bus, bent kol pasibaigs lygtinio paleidimo laikas.

Kieferis Sutherlandas

Robertas Downey jaunesnysis

Nuo 1996 iki 1999 m. Robertas Downey‘is jaunesnysis ne kartą buvo atsidūręs už grotų per narkotikus ir dėl lygtinio paleidimo sąlygų pažeidimo. Visi žinojo, kad jis ne kartą buvo suimtas, ir vis tik dabar R. Downey‘is jaunesnysis – vienas iš labiausiai gerbiamų šiuolaikinių aktorių. Jis pats tikisi ir toliau gyventi blaiviai.

Robert Downey Jr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)