Julia Roberts

Jai beveik penkiasdešimt metų, tačiau jos figūros galėtų pavydėti ir perpus jaunesnės moterys. Ir J. Roberts asmeninis treneris atskleidė, kad, norint pasiekti tokių rezultatų, nereikia žingsniuoti į sporto salę. Užtenka vos kelių kilogramų svorio svarelių, kurie padeda padidinti pulsą ir skatinti medžiagų apykaitą.

Julia Roberts

Sophia Bush

Aktorė mėgsta deginti kalorijas ... gulėdama. Kaip ir daugelis kitų garsenybių, Sophia Bush labai mėgsta „prakaitavimo sesijas“ specialiuose miegmaišiuose, kurie veikia kaip infraraudonųjų spindulių saunos. Tai padeda detoksikuoti organizmą, lieknėti ir šviesinti odą.

Sophia Bush

Carrie Underwood

Dainininkė mėgsta vadinamąjį „Tabata“ metodą. Mankšta trunka vos keturias minutes. Tiesiog pasirenki pratimą, kurį darai 20 sekundžių, o vėliau seka dešimties sekundžių pertrauka. Carrie mėgsta atlikti kelias tokias keturių minučių trukmės sesijas, kad pamankštintų skirtingas kūno dalis.

Carrie Underwood

Kristin Cavallari

Tapusi mama, Kristin Cavallari negali sau leisti ilgų kardio treniruočių, todėl atlieka trumpesnes serijas su svoriais. Be to, itin daug dėmesio ji skiria sveikai mitybai.

Kristin Cavallari

Jessica Biel

Kai Jessica Biel nori paįvairinti savo fizinę veiklą, ji eina į lauką. Ji itin mėgsta kopinėti Holivudo kalvomis.

Jessica Biel
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)