Vilą su trimis miegamaisiais ir keturiomis voniomis dainininkė nusipirko 2001 metais už 3,4 mln. dolerių. Vėlesniais metais vila buvo iš esmės perstatyta, dukart padidintas kambarių skaičius. Šalia vilos, kuri įsikūrusi, galima sakyti, tiesiog paplūdimyje, įrengtas didžiulis baseinas ir privati prieplauka.

Kaip pastebi žurnalas, dėl dažnų gastrolių 36-erių metų dainininkė nedažnai gali ištrūkti į Floridą. Greičiausiai dėl to ji ir nusprendė vilą parduoti. Šių metų sausį Shakira pagimdė sūnų. Tai pirmasis jos ir ispanų futbolo žvaigždės Gerardo Pique vaikas.

Atlikėjai, kurios pilnas vardas yra Shakira Isabel Mebarak Ripoll, buvo tik 14 metų, kai ji išleido pirmąjį savo albumą "Magia". Lotynų Amerikoje ir Ispanijoje ji išgarsėjo 1995-aisiais savo albumu "Pies Descalzos" ir kūriniu "Donde Estan los Ladrones". Pasaulinę šlovę Šakirai 2001 metais pelnė hitas "Whenever, Whereever". 2011 m. Shakira gavo savo žvaigždę Holivudo Šlovės alėjoje.

Saulėtasis Majamis su jo baltaisiais smėlio paplūdimiais ir palmėmis - pamėgta garsenybių poilsio vieta, daugelis žvaigždžių ten turi nekilnojamojo turto. Artimiausias Shakiros kaimynas vienu metu buvo garsusis Puerto Riko atlikėjas Ricky Martin.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)