43 metų G. Stefani vilkėjo pilkos spalvos suknelę, pro kurią buvo matyti juoda liemenėlė. Prie jos buvo priderintos juodos tamprės. Dainininkė avėjo juodus žudikus - aukštakulnius ir buvo pasidažiusi jau jos prekės ženklu spėjusiu tapti raudonu lūpdažiu. Šviesiaplaukė moteris visa tiesiog švytėjo.

Kiek anksčiau šį mėnesį šaltinis leidiniu „Us Weekly“ atskleidė, kad G. Stefani ir jos sutuoktinis Gavinas Rossdale'as laukiasi trečio vaiko. "Tai labai šviežia ir jie ką tik tai sužinojo, - tada sakė šaltinis. - Jie labai sujaudinti“.

Dainininkė džiugią žinią norėjo pasilaikyti sau – kai buvo pastebėta po šio pranešimo praėjus dviem dienoms, ji vilkėjo plačius drabužius. Rugsėjo 5 dieną G. Stefani savo apvalėjančias linijas pridengė itin duksliomis rusvai žalsvomis kelnėmis ir klostėmis krentančia palaidine. Juodą plačią palaidinę ji vilkėjo ir rugsėjo 11 dieną, kai buvo išėjo pasivaikščioti su sūnumi Zuma.

Trečio kūdikio gimimo laukiančioje šeimoje be penkerių Zumos taip pat auga pirmagimis Kingstonas, kuriam dabar septyneri.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)