Dainininko dėdė Colinas, kuris, manoma, slėpė savo homoseksualumą, buvo rastas negyvas tą pačią dieną, kai mirė G. Michaelas, tik dar 1963 metais. Vos po kelių dienų sielvarto prislėgtas jo senelis taip pat baigė savo gyvenimą.

Kalėdų rytą G. Michaelą negyvą lovoje rado jo mylimasis Fadi Fawazas.

George'o gyvenimo partneris F. Fawazas po skaudžios netekties tinklalapyje „Twitter“ rašė, kad G. Michaelas daug kartų bandė kelti prieš save ranką ir galiausiai jam pavyko. Vėliau šis neigė taip rašęs ir tvirtino, kad į jo paskyrą įsilaužė.

George'as Michaelas su draugu Fadi Fawazu

Atlikėjas daug metų kovojo su priklausomybe narkotikams. Tačiau atstovas spaudai teigė, kad jo mirtis nesusijusi su įtartinomis aplinkybėmis. Kol kas oficialiai nėra skelbiama, kas iš tiesų pražudė žvaigždę.

2007 m. interviu leidiniui „Gay Times“ G. Michaelas pasakojo apie savo dėdės ir senelio savižudybes: „Vargšė mama abu juos rado. Mano mama bijojo dėl mano homoseksualumo. Ji bijojo, kad man nesibaigtų taip, kaip jos broliui. Jai atrodė, kad man bus per sunku gyventi.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)