Šaltinio teigimu, pagrindinė nesutarimų priežastis – Tomas tapo pernelyg agresyvus.

„Tomas tapo labai nervingas ir susierzinęs. Jis išsilieja ant Giseles. Jis mano, kad visos kalbos apie jų išsiskyrimą – pokštai, tušti žodžiai, tačiau Gisele jau labai rimtai nusiteikusi skyryboms. Dabar visi labai įsitempę. Gali būti, kad tai jau pabaiga“, – teigė šaltinis.

Apie tai, kad viena gražiausių žvaigždžių porų – supermodelis ir amerikietiško futbolo žaidėjas – atsidūrė ties skyrybų riba paaiškėjo rugpjūčio pradžioje. Porai artimi šaltiniai pasakojo, kad kai kurių problemų sutuoktiniai negali išspręsti jau daugybę metų, o nuotraukos socialiniuose tinkluose tik atitraukia visuomenės dėmesį nuo realybės.

Jeigu gandai apie nesutarimus garsenybių šeimoje pasitvirtins, skyrybos bus neeilinės – jų kaina siekia maždaug 460 milijonų dolerių (409 milijonai eurų).

Priminsime, kad Tomas ir Gisele susituokė 2009 metais. Pora augina du vaikus – sūnų Benjaminą ir dukrelę Vivian.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją