Filme futbolo žvaigždė vaidins pats save. Kartu su juo filmuosis Samas Allardyce‘as ir Joe Cole. Pagrindinį vaidmenį filme atlieks „Football Factory“ aktorius Danny Dyeris – jis įkūnys apsukrų futbolo agentą.
A.Cole indėlis kuriant filmą taip pat žymus.

Peržiūrose, kur renkamos aktorės įkūnyti futbolo žvaigždžių antrąsias puses, renkasi daugybė gražuolių.

„Filme pasakojama apie futbolo agentą, atskleidžiami jo darbo metodai. Čia netrūks ir nešvarių sandorių, ir meilės nuotykių su daugybe moterų. Kūrėjai nori, kad juosta būtų kuo autentiškesnė, todėl filmuotis kviečiami garsūs futbolo pasaulio žmonės. Scenarijus jau parengtas, prasidėjo peržiūros. Juosta jus filmuojama Londone, keli epizodai bus kuriami stadionuose ir futbolo aikštėse“, - teigia šaltinis.

Pirmą kartą su kino pramone A. Cole susidūrė 2008 metais, kai finansiškai prisidėjo prie juostos „Dead Man Running“ kūrimo. Filme vaidino D. Dyeris ir reperis 50 Cent.

Vaidmuo juostoje „Played“ – futbolininko kaip aktoriaus debiutas. Juostą režisuos Noelis Clarke‘as, o darbai prasidės jau gruodį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją