Galima drąsiai teigti, kad S.Carbonero - labiausiai privilegijuota Ispanijos sporto žurnalistė, kuriai rinktinėje nėra paslapčių ar uždarų durų. Šalyje, kur futbolas - didesnė religija nei pas mus krepšinis, gražuolė gali būti pavadinta tikra futbolo princese.

I. Casillasas ir S. Carbonero ypatingą dėmesį į save atkreipė po Pasaulio futbolo čempionato praėjusių metų liepos mėnesį. Tada santūrus ir mažakalbis vartininkas po pergalės čempionate pasielgė spontaniškai ir savo draugę išbučiavo tiesioginiame TV eteryje, šiai imant iš jo interviu.

Iki tol pora viešai jausmų nedemonstravo, bet po viešo bučinio įvyko lūžis. S.Carbonero į kamerų akiratį pateko ir rinktinei grįžtant namo iš Pietų Afrikos. Nors kiti futbolininkai buvo be savo antrųjų pusių, S. Carbonero, jai vienai žinomais būdais, pateko į rinktinės lėktuvą ir jaukiai įsikūrė greta mylimojo.

Saros ir Ikero santykiai vieši tapo praėjusių metų kovą. „Real Madrid“ vartininkas su seksualiausia pasaulio žurnaliste vyrų žurnalo FHM išrinkta Sara susipažino, kai dar turėjo kitą draugę.

Kai rinktinei nesisekė, buvo pasigirdę kalbų, kad nuolat prieš vartininko akis šmėžuojanti ir akivaizdžiai tarnybine padėtimi asmeniniais tikslais besinaudojanti žurnalistė trukdo sportininkui. Tiesa, tokios kalbos išsyk nutilo, kai ispanams buvo užkabinti aukso medaliai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)