F. Pinto ir Devo Patelio jausmai užsimezgė kai juodu filmavosi pasaulinį pripažinimą atnešusioje juostoje „Lūšnynų milijonierius“ („Slumdog Millionaire“). Nors 27 metų aktorė neslepia svajojusi apie L. DiCaprio, D. Patelis gali būti ramus.

Kalbėdama apie juodu išgarsinusį filmą Freida prisipažino, jog su Devu buvo artimi nuo pat filmavimo pradžios. „Dabar skaitome tuos pirmuosius interviu „YouTube“ - mūsų visur pilna. Mes juokiamės vienas iš kito pokštų, nors jie visiškai nejuokingi. Mes tiesiog palaikome vienas kitą“, - prisimena aktorė.

Ji taip pat prisiminė, nuo ko viskas prasidėjo: „Jo paklausė, ką iš visų merginų jis pakviestų į pasimatymą. Ir jis pasakė, jog mane!“. Visa tai F. Pinto pasakojo duodama interviu žurnalo „Esquire“ balandžio numeriui. Tai naujos juostos „Trishna“ reklamos kampanijos dalis.

Aktorė neslepia, jog filmuojantis naujoje juostoje nemažai jėgų pareikalavo sekso scenos, kuriose jai teko apsinuoginti. „Buvo sunku, tačiau filmavimo komanda buvo nedidelė ir visi jie labai stengėsi, kad nejausčiau jų buvimo“, - pasakojo F. Pinto.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją