Kaip rašo dailystar.co.uk, „Foresto Gampo“ gerbėjus M. C. Humphreyso išvaizdos pokyčiai netgi labai nustebino (nors, tiesą sakant, ko gi čia stebėtis?).

Ir vis dėlto – kaipgi atrodo šis negausiai vaidinęs aktorius praėjus daugybei metų po filmo, kuriame debiutavo, pasirodymo?

Minėtame leidinyje pateiktos stebėtinai (!) pasikeitusio aktoriaus nuotraukos neapsieina be įžangos, kurioje primenama, kad 1994-aisiais sukurtas filmas kaipmat tapo kultiniu. Jame pasakojama žemo intelekto žmogaus istorija. Tasai žmogus – pagrindinis personažas Forestas Gampas – vis prisimena savo vaikystę ir vieną gražią dieną sutinka vaikystės meilę.

Filme „Forestas Gampas“ suvaidinęs Michaelas Conneris Humphreysas

Vaikystę prisimenančiam Forestui Gampui – 37-eri. Suaugusį Forestą Gampą suvaidino Tomas Hanksas. Tačiau prisiminimų scenose, savaime aišku, jį turėjo vaidinti vaikas.

Forestą Gampą berniuką įkūnijo amerikiečių aktorius M. C. Humphreysas, – tada, kai buvo statomas filmas, 8-erių metų vaikas.

Aplinkui M. C. Humphreyso suvaidintą Alabamoje gyvenantį Forestą Gampą sukasi visas filmo siužetas.

Neprošal paminėti, kad debiutantui M. C. Humphreysui teko garbė filmuotis su tokiomis žvaigždėmis kaip jau minėtas T. Hanksas, Robin Wright ir Sally Field. Pastaroji suvaidino pagrindinio herojaus motiną, o R. Wright – suaugusią Foresto Gampo vaikystės pasiją Jenny.

Holivudo blokbasteryje nusifilmavęs M. C. Humphreysas baigė mokyklą, o praėjus dešimčiai metų po filmo pasirodymo – stojo tarnauti JAV pajėgose – lygiai kaip suaugusi jo personažo versija filme.

Po ketverių metų, t. y. 2008-aisiais, vaikystėje aktoriaus duonos ragavusio vyro tarnyba baigėsi.

2020-aisiais pokalbių laidoje „The Paul Leslie Hour“ viešėjęs M. C. Humphreysas prisiminė savo, kaip aktoriaus, karjerą ir paaiškino, kodėl įsirašė į kariuomenę.

Kai laidos vedėjas Paulas Leslie paklausė, kas patraukė prie karo tarnybos, „Foresto Gampo“ žvaigždė prisipažino, kad karo technika domėjosi dar būdamas vaikas: jau nuo mažens labai mėgo lėktuvus, laivus, tankus ir visokią įrangą.

„Kai buvo filmuojamas „Forestas Gampas“ man teko tiesiogiai bendrauti su jūrų pėstininkais. Jie nusivežė mane į jūrų pajėgų bazę ir leido paskraidyti atakos lėktuvu F-18. Man buvo leista pažaisti su ta įranga, todėl mano interesas dar labiau išaugo“, – kalbėjo M. C. Humphreysas.

Filme „Forestas Gampas“ suvaidinęs Michaelas Conneris Humphreysas

Laidos svečias taip pat paminėjo, kad pajėgose tarnavo ir jo tėvas bei dėdė, taigi, jis ne vienintelis giminėje susiviliojęs kario uniforma.

Aktorius prisipažino iš tikro neketinęs stoti tarnauti, bet prasidėjus karams (Afganistane ir Irake) suprato turįs priežastį tapti kariu.

„Tėvas nuolatos man kartojo: „Nestok į armiją taikos metu, nes tiktai spaudysi vieną mygtuką ištisus ketverius metus – [tokiu metu] daugiau tenai nėra ko veikti.“ – prisiminė M. C. Humphreysas.

Dar jis išreiškė viltį kada nors grįžti prie aktorystės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją