„F. Kirkorovas trečiadienį atvyko į ligoninę „Tel a Šomer“, jį skubiai paguldė į psichiatrijos skyrių, – žurnalistams papasakojo ligoninės atstovė spaudai Noa Bregman. – Šiuo metu jam atlieka tyrimus, po jų bus priimtas sprendimas dėl tolimesnių veiksmų.“

Newsru.com nepavyko susisiekti su dainininko atstovais. Jo biure informavo, kad komentuoti turi teisę tik direktorius, bet direktoriaus ir atstovės spaudai telefonai buvo išjungti.

„Izvestiji“ žurnalistas Michailas Margolis rašo, kad susisiekė su F. Kirkorovu telefonu ir jis papasakojo, kad dėl tyrimų teko atšaukti gruodžiui suplanuotus pasirodymus.

Estrados atlikėjas teigė, kad nuo Izraelio gydytojų sprendimo priklausys, ar jis galės dalyvauti naujametiniuose koncertuose.

„Mane iš tiesų periodiškai ištinka priepuoliai, kai sunku valdytis, o paskui sudėtinga prisiminti, kodėl taip pasielgiau. Gailiuosi dėl to, kas atsitiko per repeticiją Kremliuje, esu pasirengęs asmeniškai atsiprašyti Jablokovos, tik nepavyksta jai prisiskambinti“, – teigė F. Kirkorovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją