„Oskarui“ nominuota filmo „Mažosios moterys“ žvaigždė patyrė sukrėtimą, kai pozuojant su kolegomis ir režisieriumi Denisu Villeneuve nuotraukoms scenoje jai į veidą atskriejo daiktas iš salės.

Kolegos puolė žiūrėti, ar jos nesužalojo. Laimė, aktorė atsipirko išgąsčiu.

Šis incidentas – vienas iš daugelio pastarojo meto incidentų, gerbėjai įgijo netinkamą įprotį mesti savo mėgstamiems aktoriams, atlikėjams į sceną įvairius daiktus.

Nepaisant nemalonaus nutikimo, F. Pugh teigė, kad džiaugiasi dalyvaudama renginyje su kolegomis, o filmuotis kino juostos tęsinyje jai taip pat buvo didelis džiaugsmas.

„Man labai smagu, kad galiu pabendrauti su šiais žmonėmis, juo labiau – kad teko kartu su jais dirbti“, – teigė aktorė.

Socialiniuose tinkluose aktorės gerbėjai piktinosi pavojinga nauja tendencija.

„Pasibjaurėtina, – rašė vienas. – Baigsis tuo, kad žmonės nebenorės dalyvauti renginiuose, rengti koncertų, jeigu bijos, kad žmonės mėtys į juos daiktus ir sužalos.“

Viena gerbėja pavadino tokį elgesį visiška nepagarba, kita klausė: „Kodėl žmonės šitaip elgiasi?“

Dar vienas gerbėjas rašė, kad žiūrovai prašomi nemėtyti į sceną daiktų, bet vis tiek taip elgiasi.

Praėjusią savaitę koncerte Inglvude, Kalifornijoje į dainininkę Ari Lennox metė vandens buteliuką. Atlikėja įpykusi išplūdo gerbėjus, galiausiai mikrofonas buvo išjungtas ir apsaugininkai nuvedė ją į užkulisius.

Florence Pugh

Dar anksčiau Taylor Swift prieš koncertą „Estadio River Plate“ Buenos Airėse paprašė žiūrovų nemėtyti daiktų į sceną.

„Išsigąstu, kai į sceną mėtomi daiktai, – sakė T. Swift. – Kai ant scenos mėtosi daiktų, šokėjai gali ant jų užkliūti ir suklupti. Aš dėkinga jums už dovanas, malonu, tik prašau – nemėtykite jų ant scenos. Labai jus myliu.“

Birželį Bebe Rexhai koncertuojant Niujorko arenoje „The Rooftop at Pier 17“ vienas žiūrovas metė į ją mobilųjį telefoną. Šis incidentas baigėsi liūdniau – atlikėjai siuvo sužalotą veidą, o Nicolasui Malvagnai buvo pateikti kaltinimai dėl užpuolimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)