Pirmadienio vakarą aktorių pora po ilgos pertraukos kartu dalyvavo Holivudo renginyje. Poros santykius liepą ištiko krizė – K. Stewart buvo įsipainiojusi į neištikimybės skandalą.

Priežastis, kodėl R. Pattinsonas ir K. Stewart kartu ėjo raudonuoju kilimu, gana nuspėjama – juostos „Brėkštanti aušra. 2 dalis“ (The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2) premjera Los Andžele.

22 K. Stewart ir 26 metų R. Pattinsonas, santykius nutraukę po skandalo dėl jaunosios aktorės ir juostos „Snieguolė ir medžiotojas“ (Snow White and the Huntsman) režisieriaus Ruperto Sanderso romano, neseniai susitaikė. Faktą, jog poros santykiuose viskas gerai, buvo galima aiškiai pamatyti jiems kartu žengiant raudonuoju kilimu į „Nokia Theater L.A. LIVE“.

Pora noriai pozavo susirinkusiems fotografams. K. Stewart renginiui pasipuošė kūno spalvos Zuhairo Murado suknele, o R. Pattinsonas vilkėjo prigludusį sodriai žalią kostiumą.

Iki premjeros pora kartu pasirodydavo tik neformaliuose vakarėliuose, viešumo vengė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)