Nuostabos pilni komentarai dėl pasikeitusios aktorės išvaizdos pasirodė prieš kelias dienas, kai ji atvyko į garsią amerikiečių televizijos laidą. R. Wright pasakojo apie susitikimą su legendinio filmo aktoriais ir didžiule filmavimo grupe.

Pasirodo, kartu su T. Hanksu ir „Foresto Gampo“ režisieriumi bei rašytoju ji dirba prie naujo projekto. Kalbėdama apie naują iššūkį ir darbą su kolegomis, R. Wright sakė, kad tai buvo neįtikėtina, ji jautėsi taip, tarsi „nebūtų praėję nė kiek laiko“.

Robin Wright

„Mes su Tomu ką tik vėl dirbome kartu. Tomas ir aš ką tik nusifilmavome filme „Čia“. Visa grupė vėl susirinko. Robertas Zemeckis jį režisavo, Ericas Rothas parašė scenarijų. Buvo neįtikėtina, kad po 30 metų vėl susibūrėme, tarsi nebūtų praėję nė kiek laiko. Nebuvo nieko nepatogaus“, – laidoje sakė ji.

Visgi ji stengėsi neatskleisti daugiau informacijos apie filmą ir vietoj to nutarė pajuokauti.

„Niekada nebuvo daroma taip, kaip nufilmuota. Bet jis vadinasi „Čia“ todėl, kad viskas vyksta visais laikotarpiais. Viskas skirtinga“, – sakė ji.

Dailymail.co.uk rašoma, kad filmas jau dabar susilaukia daug reakcijų, mat jame naudojama nauja dirbtinio intelekto technologija. O tuo metu aktoriai skaitmeniniu būdu tampa pagyvenę, pakeičiant jų veidus.

Filmo „Forestas Gampas“ akimirka

Delfi primena, kad 57-erių aktorė 1984 m. kultiniame filme suvaidino geriausią Foresto vaikystės draugę ir meilužę Dženę.

Oskarą pelniusiame filme vaizduojamas Foresto Gampo, naivaus ir lėto, tačiau sportiškai gabaus Alabamos gyventojo, gyvenimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)