Ji retai kada ištveria savaitę, nepradžiuginusi savo gerbėjų legiono dar viena karšta nuotrauka.
Taip įvyko ir praėjusį sekmadienį (spalio 8 d.), kai Demi Rose nusprendė vėl ištirpdyti internetą dėmesį kaustančiu kadru, rašo dailystar.co.uk.

Pastarosiomis savaitėmis seksualioji brunetė vertė savo gerbėjus žaliuoti iš pavydo, kai toliau dokumentavo savo vizitą „Burning Man“ festivalyje, kuris vyksta Nevados Juodųjų Uolų mieste.

28 metų „OnlyFans“ karalienė garsėja sensacingais apdarais, ir galima sakyti, kad ji vėl išsitraukė šį kozirį, pasirinkusi vieną iš drąsiausių iki šiol vilkėtų ansamblių.

D. Rose paliko mažai vietos vaizduotei, nusprendusi nuogą kūną pridengti tik baltų dažų raštais.

Influencerė nusprendė paslėpti savo šokoladinius plaukus ir šiai fotosesijai pasirinko žavingą sidabrinį peruką iš plonų kaselių, kuriose žėrėjo karoliukai.

Televizijos žvaigždė visu grožiu parodė savo seksualią figūrą, išsirietusi ant didelės uolos ir pasirinkusi patį tinkamiausią pozavimo kampą.


Demi buvo pasidariusi dailų makiažą, kuris išryškino jos jaunatvišką švytėjimą: tai pasiekti padėjo skaistalai ant skruostų ir bronzinė pudra, užtepta ant iškiliausių veido vietų.

Akių vokus ji padengė švelniais rudos spalvos akių šešėliais, kuriuos suderino su sparnuotomis akių pieštuko linijomis ir juodu blakstienų tušu. Tobulos formos lūpos buvo padažytos kūno spalvos lūpų dažais su rožiniu atspalviu.

Pozuodama popietės saulėje, Demi savo ansamblį papildė sidabriniais žiedais su deimantais.

Maža to, žvaigždė savo įvaizdžiui suteikė nežemiškos magijos, pasipuošusi elfų ausų protezais.

Prie savo nuotraukų ji šmaikščiai parašė: „Gražią planetą čia turite“. Netrukus gerbėjų būrys apipylė ją komplimentais.

Vienas vartotojas parašė: „Afrodite, tu išnirai iš jūros. Meilės ir seksualumo įsikūnijimas, gundantis tiek dievus, tiek žmones“.

Kitas pritarė: „Karščiausia planetos moteris! Taškas!“ Trečiasis pridūrė: „Į šią žemę nužengė deivė“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją