1. Ji – masažistė.

Socialinio tinklalapio „Facebook“ paskyroje Jasmine Tridevil parašiusi, kad yra 21 m. masažistė ir gyvena Tampoje, Floridos valstijoje.

Šiemet ji pasidarė plastinę operaciją už 20 tūkst. dolerių (53,6 tūkst. Lt), po kurios tarp krūtų atsirado trečia krūtis. Per operaciją pridėjo ir spenelį.

2. Gydytojas pareikalavo neatskleisti jo tapatybės.

J. Tridevil po 50 bandymų rado gydytoją, kuris sutiko atlikti plastinę operaciją. Daugelis medikų sakė, kad tokia operacija būtų gydytojo etikos pažeidimas, bet vienas galiausiai sutiko, tik pareikalavo pasirašyti susitarimą, jog nebus atskleista jo tapatybė.

J. Tridevil filmuotame reportaže teigia pasidariusi operaciją, nes nenori patikti vyrams, nebenori eiti į pasimatymus. Be to, trečia krūtis įkvėpė ją kurti realybės šou.

3. Artimieji pyksta ant jos.

Filmuotame reportaže ji pasakoja: „Mama išbėgo pro duris. Ji nekalba su manim. Ji neleidžia seseriai su manim kalbėti. Mano tėtis... tikrai nepatenkintas. Jam gėda dėl manęs, bet jis tai priėmė.“

4. Ji svajoja apie realybės šou.

Interviu „Real Radio 104.1“ J. Tridevil teigė norinti turėti realybės šou, kurį rodytų per MTV.
Artimiausiu metu ji dalyvaus „Jimmy Kimmel Live!“ pokalbių laidoje.

5. Dalis žmonių mano, kad tai apgaulė.

Kadangi J. Tridevil dalyvaus „Jimmy Kimmel Live!“ pokalbių laidoje, dalis mano, kad tai pokštas ar net paties Kimmel sumanymas.

Jasmine Tridevil – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)