Į atsisveikinimo ceremoniją atvyko Dickas Van Dyke'as, Robertas Wagneris, Suzanne Somers, Tomas Dreesenas ir daugelis kitų.

Šimtai žmonių rinkosi į katalikišką bažnyčią Kalifornijoje.

Laidotuvių ceremonijos metu tiek Barbaros nuotrauka, tiek karstas tiesiog skendo gėlių jūroje - bažnyčia buvo išpuošta kreminių ir gelsvų gėlių puokštėmis.

„Ji iš tikrųjų pakeitė pasaulį. Jai nuoširdžiai rūpėjo kiekvienas“, – susirinkusiems tarė B. Sinatros krikšto dukra Carina Blakeley Marx.

Komikas T. Dreesenas pasidalijo itin asmeniniu troškimu: „Norėjau, kad mus sietų šiltesni jausmei nei draugystė, tačiau tam nebuvo lemta išsipildyti“.

B. Sinatra mirė sulaukusi 90 metų amžiaus, liepos 26-ąją informavo BBC.

B. Sinatros vaikų centro direktorius sakė, kad moteris mirė dėl natūralių priežasčių. Buvęs modelis B. Sinatra mirė savo namuose Kalifornijos Rančo Miražo mieste, apsupta šeimos ir draugų.

Ji buvo garsi išnaudojamų vaikų gynėja, filantropė. 1986 metais ji kartu su vyru Franku Rančo Miražo mieste įkūrė jos vardu pavadintą vaikų centrą. Ne pelno siekianti organizacija teikia terapiją fiziškai, seksualiai ar emociškai išnaudojamiems vaikams.

„Barbara su Franko palaikymu lėšas rinkti pradėjo 1985-aisiais. Centras atidarytas 1986 metais ir nuo to laiko naudinga terapija suteikta daugiau kaip 20 tūkst. vaikų. Šalyje yra keli kiti tokie vaikų gynimo centrai, tačiau šis, tikriausiai, yra labiausiai pripažintas“, – teigė centro direktorius.

Frankas ir Barbara susituokė 1976 metai,. Barbara prieš šią santuoką jau buvo ištekėjusi du kartus, o žymus dainininkas Frankas prieš tai buvo vedęs tris kartus. Pora santuokoje pragyveno 22 metus, sulaukęs 82 metų amžiaus – 1998-aisiais – mylimas atlikėjas F. Sinatra mirė nuo širdies smūgio.

Atsisveikinimo su Barbara Sinatra akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)