Pokalbių šou „Tegul kalba“ laidą paskyrė artėjančiam 44-ąjam F. Kirkorovo gimtadieniui ir vienai iš didžiausių jo praeities paslapčių. Į studiją pakviesta neaukšta trapi moteris kaštoniniais plaukais, Marija Šatlanova.

Šokėja į studiją atėjo vedina 10 m. mergaite. Po nuostabos atodūsio Filipas paklausė buvusios mylimosios, kas toji mergaitė. „Dukra“, – pristatė vaiką moteris ir pravirko. Ji nepatikslino kieno dukra yra dešimtmetė, tačiau visai įmanoma, kad jos tėvas - F. Kirkorovas.

F. Kirkorovas ir M. Šatlanova nematė vienas kito 10 metų. Jų romanas užsimezgė 1988m., kai pradedantis dainininkas formavo simpatiškų šokėjų baletą, rašo žurnalas „Žvaigždžių paslaptys“. Grožio konkurse Pamaskvėje Filipas pamatė 17-metę Mariją, kuri iš kitų konkurso dalyvių išsiskyrė liauna figūra ir skvarbiomis akimis. Dainininkas iškart pasiūlė merginai darbą, ir ji sutiko.

Greitai M. Šatlanova tapo F. Kirkorovo baleto žvaigžde, nusifilmavo jo klipuose „Atlantida“ ir „Tu, tu, tu“. Dainininkas ir jo šokėja nesiskyrė nė minutei. Filipo tėvai laukė vestuvių, o šou versle Marija buvo vadinama F. Kirkorovo žmona.

Viskas pasikeitė 1994 m., kai Filipas pradėjo susitikinėti su Ala Pugačiova ir paskelbė apie sužadėtuves su primadona. M. Šatlanovai teko išeiti iš dainininko kolektyvo. Netrukus po išėjimo iš trupės Marijai gimė dukra Nastia. M. Šatlanova visada slėpė, kas mergaitės tėvas.

Šokėja metė šou verslą, pradėjo dirbti jogos mokytoja, vėliau išvyko gyventi į Indiją. Susitikimas su F. Kirkorovu po dešimties metų tapo jai dideliu sukrėtimu. Gerbėjai laukia konkretesnių šios istorijos detalių, tačiau popžvaigždė neskuba nei patvirtinti, nei paneigti tėvystės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją