Naujienų portalo duomenimis, aktorius bėgo link nepažįstamų žmonių, nes manė, kad jis buvo viešbutyje. Šie jam iškvietė policiją, o atvykę į įvykio vietą Estijos pareigūnai sulaikė A. Paniną.

Netrukus po to socialiniuose tinkluose pasirodė vaizdo įrašas, kuriame galima matyti, kaip policijos pareigūnai sulaiko rusų aktorių.

Manoma, kad A. Paninas greičiausiai buvo neblaivus.

Aktoriaus sulaikymas – vaizdo įraše:

Taip pat pranešama, kad įžymybė gali būti deportuota į Rusiją, kur jam gresia iki 5 metų kalėjimo.

Beje, aktorius anksčiau minėjo, kad nori kuo greičiau atvykti į Ukrainą. Tąkart jis sakė savęs nelaikantis ukrainiečių priešu.

Tačiau A. Paninui jau seniai neleidžiama įvažiuoti į Ukrainos teritoriją. Visgi aktorius pats sako, kad tai jam – principo reikalas.

„Ką reiškia, kad mane užblokavo (įvažiavimą į Ukrainą – red. past.), ar aš čia ieškomas? Čia principo reikalas. Aš esu teroristas Rusijoje, nuoširdžiai nerimauju dėl to, kas vyksta Ukrainoje. Arba aš esu to ar šito priešas“, – sakė A. Paninas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)