Iš viso 40-metė K. Price yra susilaukusi penkių vaikų. "The Sun" praneša, kad moteris viską metusi išvyko į prabangias savaitės laiko atostogas pietryčių Azijoje.

11-metė dukra Princess ir 13-kos sūnus Junioras auga su savo tėvu - garsiu dainininku Peteriu Andre ir jo nauja šeima. 4-erių Bunny ir 5-erių Jettas laiką leidžia su savo tėvu Kieranu Hayleru.

Tačiau 16-metis Harvey, kuris yra neįgalus, buvo nuvestas į kirpėjos namus ir ten paliktas. Jo tėvas Dwightas Yorke'as sūnaus auginti K. Price nepadeda.

Šaltinių teigimu, tai ne pirmas kartas, kada paauglys lieka pas kirpėją, ji taip pat turi savo vaikų.

K. Price atstovė jokių komentarų žiniasklaidai nepateikė.

Praėjusį mėnesį garsi moteris atskleidė, jog savo sūnų Harvey ketina atiduoti į prieglaudą, nes jis kelia daug nepatogumų ir gąsdina brolius su seserimis.

„Labai jį myliu, jis visas mano gyvenimas, tačiau dabar man jau per sunku. Užtruko amžius, kol mane įtikino, kad ten jam bus geriau. Mes ir toliau galėsime susitikti po pamokų ir papietauti. Jis ten bus tik darbo dienomis, o savaitgaliais grįš pas mane“, – vienoje TV laidoje sakė K. Price.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)