Filipinuose gimusi B. Arrastia susilaukė šešių vaikų, įskaitant aukštuomenėje žinomą Isabel Preysler (70-ies metų amžiaus moteris yra E. Iglesias mama, Julio Iglesias pirmoji žmona), praneša dailymail.co.uk.

XX a. dešimtojo dešimtmečio pradžioje B. Arrastia persikėlė į Ispaniją pas I. Preysler, kuri tada pradėjo dirbti žurnalo „¡Hola!“ žurnaliste.

E. Iglesias su savo 48-erių metų amžiaus broliu Julio Jose iš Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) atskris į Ispanijos sostinę, kad šiuo sunkiu metu pabūtų su mama.

46-erių metų amžiaus atlikėjas gyvena Majamyje su savo ilgamete partnere, buvusia tenisininke Ana Kurnikova. Pora augina tris vaikus.

Pirmadienį Madride esančiuose I. Preysler namuose buvo surengtos pamaldos už mirusiąją, kuriose dalyvavo I. Preysler ir du B. Arrastia vaikaičiai. Pamaldas vedė katalikų kunigas tėvas Angelas.

Liepos 4 d. pasidalijęs reta trejų metukų amžiaus dvynukų nuotrauka, E. Iglesias per daug nesireiškia socialiniuose tinkluose. Jachtos baseine padarytoje nuotraukoje jis užfiksuotas rankose laikantis Lucy ir Nicholasą. Regis, mergaitė yra puikios nuotaikos, o berniukas – kažkodėl ne toks linksmas.


Grammy“ laureatas ir 40-ies metų amžiaus A. Kurnikova taip pat augina metukų amžiaus dukrelę Mary.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)