„Dirbau dėl šito dešimt metų ... ir jaučiau, kad einu teisinga linkme ... ir tada vos per vieną naktį tapau širdžių ėdiku, – leidiniui sakė aktoriumi tapęs buvęs modelis. – Manau, kad šlovė yra blogiausias dalykas, kuris gali tau nutikti. Tai tik dūmas. Ji nieko nereiškia“.

L. Bravo teigė, kad jis dažnai gauna panašius vaidmenis dėl savo išvaizdos, kuri, jo nuomone, neleidžia jam išbandyti sudėtingesnius vaidmenis, rašo people.com.

„Negali būti estetiškai dailus ir tuo pačiu sumanus ar gilus. Aš nuolat gaunu tokius vaidmenis kaip buko sporto klubo trenerio, – aiškino jis. – Sunku sugriauti tokį įvaizdį. Nesiskundžiu, žinoma, bet tokia realybė“.

Lucas Bravo / Foto: Vida Press

„Esu tarsi tas objektas, kuris buvo sudaiktintas per vieną naktį“, – pridūrė L. Bravo.

Jis taip pat sakė, kad ši patirtis labai sustiprino jo savimonę.

„Nes kai galvoji apie šį žodį (širdžių ėdiką – aut. past.) ir žmones, kuriems jis taikomas, visuomet įsivaizduoji sveiką, gerai atrodantį, prisirpusį asmenį – o aš toks nesu“, – paaiškino jis.

Šiuo metu aktorius filmuojasi seriale „Emily in Paris“, kur šalia aktorės Lily Collins vaidina šefą Gabrielių – jos svajonių kaimyną.

Pernai žurnalui „People“ aktorius pasakojo, kaip sunkiai jam sekasi prisitaikyti prie šlovės ir kaip buvo atpažintas viešoje vietoje, kai lankėsi viename Budapešto restorane.

„Manau, kad dvi mano amžiaus moterys mane atpažino“, – praėjusį spalį teigė L. Bravo.

Lucas Bravo / Foto: Vida Press

„Tai buvo pirmas kartas, taigi aš net nežinojau, kaip man elgtis“, – tęsė jis, paaiškindamas, kad minėtos moterys griebėsi klasikinio triuko slapčia jį nufotografuoti. „Viena iš jų, žinote, pakeitė vietą ir atsisėdo nugara į mane, o kita moteris mane nufotografavo“, – pasakojo jis.

„Įgauni daugiau savimonės – tai buvo pirmas kartas ir aš nežinojau, kur man eiti, – pridūrė L. Bravo. – Ir tuomet nutiko keisčiausias dalykas. Tą savaitgalį vyko „Emily in Paris“ premjera, taigi aš tikrinau savo „Instagram“ ir buvau pažymėtas šioje istorijoje. Aš ją peržiūrėjau, ir tai buvo tų moterų vaizdo įrašas. Taigi aš išvydau save, geriantį kavą, iš jų perspektyvos, ir tai buvo taip metafiziška. Pagalvojau: „Gerai, oho, turiu daug ką apgalvoti“. Turiu galvoje, tai yra malonu, bet tuo pačiu labai keista“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją