Princui Harry ir Meghan Markle ruošiantis krikštyti savo dukrelę Lilibet, Didžiosios Britanijos karališkojoje šeimoje toliau tvyro įtampa. Teigiama, kad daugiau privatumo pageidavę Sasekso kunigaikščiai svarsto, ar skelbti savo dukters nuotraukas iš šios ceremonijos. Tokie svarstymai vyksta nepaisant to, kad jų kūdikis yra aštuntas eilėje į sostą ir yra pavadintas savo prosenelės, karalienės Elžbietos II, mažybiniu vaikystės vardu, rašo express.co.uk.

Priešiškumas tarp šios poros ir likusios karališkosios šeimos tęsiasi ne vienerius metus, ir panašu, kad jis gimė dar nuo pat pradžių, kai princesė Anne suabejojo, ar M. Markle pritaps karališkuosiuose rūmuose.

Balandžio mėnesį ledi Colin Campbell pareiškė, kad Anne nepalaikė Harry sprendimo vesti Meghan.

„Princesė Anne yra tikra čempionė, jei kalbėsime apie bandymus atkalbėti Harry nuo vedybų su šia mergina, nes ji yra netinkama“, - teigė ji.

„Ji mums netinka, ji netinka mūsų šaliai, ji netinka šioms pareigoms“. Paaiškėjo, kad tai yra tiesa“,

Pasak ledi C. Campbell, princesė Anne – antrasis karalienės vaikas ir vienintelė jos duktė – manė, kad M. Markle tiesiog siekė dėmesio.

„Tai visiškai atstūmė princesę Anne, nes ji negalėdavo pakęsti to nuolatinio Meghan „ach, ach, aš, aš, aš“, - pridūrė ji.

The Mirror“ tuo metu skelbė, kad ledi C. Campbell apie tai kalbėjo 38 minučių trukmės vaizdo įraše, kuris buvo pasirodęs svetainėje „YouTube“.

Balandį taip pat buvo pranešta, kad princesė Anne ir Vesekso grafienė Sophie per princo Philipo laidotuves ignoravo Harry.

Nors buvo matyti, kad Harry šnekučiavosi su broliu, princu Williamu ir Kate, vienas šaltinis iš vidaus aplinkos pažymėjo, kad jo santykiai su kitais šeimos nariais liko „šalti“.

Princesė Anne, princas Edwardas ir jo žmona Sophie nesikalbėjo ar net nepriėjo su juo pasisveikinti, sekmadienį pareiškė „Mail“.

„Ironiška, tačiau vienintelis žmogus, parodęs jam simpatiją, buvo princas Andrew. Jis pats asmeniškai dėl Sarah Ferguson yra patyręs, ką reiškia būti atstumtuoju – Harry iš esmės toks ir yra“, - laikraščiui sakė vienas šaltinis.

„Dabar daug kas jaučia norą apsaugoti karalienę, o princu Harry yra pasipiktinę. Už tai, ką jis ir Meghan pasakė per interviu Oprah, jis dabar sulaukia mažai simpatijų“.

„Jie vis dar jaučia apmaudą. Jie visi yra suformavę vieningą frontą už karalienę. Jie visi mano, kad jis pasielgė pasibjaurėtinai“.

Per interviu, kurį Sasekso kunigaikščiai anksčiau šiais metais davė Oprah Winfrey, nuskambėjo ne vienas skandalingas M. Markle ir princo Harry pareiškimas.

M. Markle per šį interviu tvirtino, kad vienas karališkosios šeimos narys būgštavo dėl Archie odos spalvos, kai jis dar nebuvo gimęs.

Tai patvirtino ir Harry, tačiau pora nesutiko atskleisti daugiau detalių apie šį pokalbį.

M. Markle taip pat sakė, kad „nebenorėjo daugiau gyventi“, ir pažymėjo, jog kažkokia „institucija“ pareiškė, jog ji jokios pagalbos nesulauks.

Po šio interviu karalienė išplatino trumpą pareiškimą spaudai, kuriame teigė: „Visa šeima nuliūdo sužinojusi, kokie sunkūs buvo pastarieji keli metai Harry ir Meghan“.

„Iškeltos problemos, ypač susijusios su rase, kelia susirūpinimą. Nors kai kurie prisiminimai gali skirtis, juos vertiname labai rimtai, ir jie bus analizuojami privačiame šeimos rate“.

„Harry, Meghan ir Archie visuomet bus mylimi šeimos nariai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)