31 metų dainininkė neseniai per interviu vienai reklaminei kampanijai labai detaliai papasakojo apie savo sveikatą ir būdus, kaip stengiasi išsaugoti gerą savijautą. Vienas iš labiausiai šokiruojančių atlikėjos prisipažinimų – bandydama išsivaduoti iš sezoninės depresijos gniaužtų, kūrėja ryžosi eksperimentinei operacijai: jai buvo pašalinta dalis akies obuolių.

„Man buvo atlikta eksperimentinė operacija, kurios metu nuo akies obuolių buvo pašalintas viršutinis sluoksnis, po operacijos iš mano regos dingo mėlyna šviesa. Ji pakeista oranžinės spalvos itin lanksčiu polimeru, kurį kartu su bičiuliu sukūrėme praeitą žiemą. Galbūt tai padės išgyti nuo sezoninės depresijos“, – teigia Grimes, kurios tikrasis vardas Claire Elise Boucher.

Grimes ir Elonas Muskas

Grimes sako, kad minėtoji operacija – tik dalis jos visą apimančios geros savijautos užtikrinimo programos. Jauna moteris kiekvieną dieną laikosi griežtos dienotvarkės – kiekvieną rytą jį pradeda nuo specialių pusryčių, po kurių eina sportuoti ir užsiima psichinės sveikatos praktikomis.

„Pirmiausia stengiuosi laikytis sveikos dienotvarkės, maisto papildai padeda maksimaliai išnaudoti mano hipochondrijas“, – sako dainininkė.

Grimes, susitikinėjanti su „Tesla“ ir „SpaceX“ vadovu Elonu Musku, teigia: „Kiekvieną dieną nuo 2 iki 4 valandų praleidžiu savo plūduriavimo kapsulėje, kuri man leidžia keliauti per visas dimensijas – praeitį, dabartį ir ateitį“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)