“Kartais man pasiseka, o kartais ne. Tačiau mada skirta linksmintis. Aš manau, madą užgrobė mados industrija, kurianti taisykles, ką mes turėtume dėvėti. Aš jaučiuosi tarsi griaudama šablonus ir matydama, kad pasaulis dėl to nesubyrės”, - sako 44 metų H. Bonham Carter.

H. Bonham Carter garsėja savo eklektiniais mados eksperimentais. Tačiau vis tiek sugebėjo nustebinti ne vieną, kai į Auksinio gaublio apdovanojimus ji atvyko avėdama vieną raudoną ir vieną žalią batelį, nes taip norėjo.

“Kodėl neavėti nederančių batų? Kas sako, kad negalima? Aš tik linksminausi”, - sako aktorė. “Man mada yra fantazija ir neįtikėtinų dalykų derinimas kartu. Man tai patinka. Aš labai mėgstu puoštis”.

H. Bonham Carter giria Lady Gag1 už drąsų eksperimentavimą mada. “Man patinka, kaip ji rengiasi. Ji - kaip meno kūrinys. Aš myliu ir žaviuosi bet kuo, kas yra išradingas, kitoks ar linksminasi kaip ji. Aš stebiuosi, kad ji gali stovėti su kai kuriais batais, kuriuos ji avi”, - sako aktorė.
Paklausta, kaip ji jaučiasi lyginama su singlo “Bad Romance” atlikėja, H. Bonham Carter atsakė: “Jaučiuosi pagerbta, lyginama su ja, bet mane turbūt vadintų Lady Haha. Ji fantastiška”.

Tad ko mes galime tikėtis ant raudonojo “Kodak” teatro kilimo vasario 27 dieną? “Galbūt aš dėvėsiu tą pačią Vivienne Westwood suknelę, kurią dėvėjau per Auksinio gaublio apdovanojimus, tik su derančiais bateliais”, - sakė ji juokdamasi. “Arba užsidėsiu batelius ant galvos!”

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją