Duodamas interviu žurnalui „Parade magazine“ E. Iglesiasas atviravo: „Neturėčiau to sakyti, tačiau nusipirkau lėktuvą dar prieš gaudamas piloto teises. Buvau kaip tas Basakojis Banditas. Jis nežinojo kaip skirsti, bet iš meilės lėktuvams vistiek to ėmėsi“.

Santykius su buvusia tenisininke Anna Kurnikova puoselėjantis dainininkas taip pat prisipažino, kad jį pribloškė „vieno geriausių draugų“ netektis – pernai metais nugaišo jo šuo.

Paklaustas, ką visuomet su savimi pasiima į keliones, E. Iglesiasas sakė: „Turiu savo dviejų šunų – Lucaso ir Grammy – nuotrauką. Grammy nugaišo prieš metus. Tas šuo buvo kaip žmogus – kai pradėdavau krauti lagaminus, jis nuliūsdavo. Tai prilygo vieno geriausių draugų netekčiai“.

Nors su A. Kurnikova jaučiasi labai laimingas, Enrique neketina tuoktis, kadangi nemano, jog tai pakeistų judviejų santykius.

Legendinio sentimentalių dainų atlikėjo Julio Iglesiaso sūnus samprotavo: „Niekada nemaniau, kad santuoka kažką pakeistų. Galbūt tai todėl, kad mano tėvai išsiskyrė, tačiau nemanau, kad kažką galima mylėti stipriau dėl popieriaus lapo. Be to, mūsų laikais niekas nedraudžia turėti vaikų nesusituokus. Svarbu tik viena – kad tu būtum geras tėvas, taškas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)