Gandai apie poros skyrybas pasirodė internete dar iki pasaulį išvystant skandalingai nuotraukai, kurioje dabar jau buvęs E. Watson draugas užfiksuotas su šešiais įtartinai atrodančiais maišeliais. Nuotrauka padaryta Naujųjų metų vakarėlio metu Niujorke. Ją socialiniame tinklapyje paskelbė W. Adamowiczio draugas Antoine'as Salagnonas. Nuotrauka buvo prieinama visiems.

Ant stalo matyti pabirę balti milteliai, gėrimo butelys, 100 dolerių kupiūra, cigaretės popierėlis, metro bilietas.

Šeštadienį milijonieriaus sūnus patvirtino, kad išsiskyrė su E. Watson, tačiau neigė, kad paketeliuose buvo narkotikai. "Tai ne tai, apie ką jūs galvojate. Tai ne narkotikai, o tiesiog popieriaus gabalėliai. Aš nevartoju narkotikų", - tikino 23-ejų metų vaikinas.

Kai jo paklausė, kas tie balti milteliai, vaikinas nieko neatsakė.

E. Watson ir W. Adamowiczius susipažino 2011 m. studijuodami Oksforde. Aktorė niekada nemėgo kalbėti apie savo vaikinus, nors turėjo jų ne vieną. Kartą interviu ji užsiminę, kad vaikinai bijo jos žinomumo.

Nors pora kartu buvo pastebėta praėjusių metų lapkričio mėnesį, aktorės atstovas tvirtina, kad E. Watson ir W. Adamowiczius išsiskyrė dar vasarą ir nebendrauja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)