69 metų filmų apie slaptąjį agentą Jamesą Bondą žvaigždė ir 59 metų jo žmona nuotraukoje trykšta laime ir meile, nors, panašu, oras Airijoje ir gana atšiaurus.

Prie nuotraukos penkių vaikų tėvas prirašė: „Filmavimas baigtas! Mullaghdergo paplūdimys prie Atlanto krantų. Labai pasisekė, kad „The Four Letters of Love“ filmavimą lydėjo saulė“.

Aktoriaus sekėjams be proto patiko nuotrauka be filtrų, jie suskubo džiaugtis gražia pora.

Vienas sekėjas parašė: „Jūs su Kelly atlikome neįtikėtiną darbą, jūs visiems parodėte, kad šlovė ir turtai neturi jokios įtakos geriems santykiams. Abu esate pavyzdžiai, kokia turėtų būti laiminga santuoka“.

Pora susipažino vakarėlyje 1994 metais po pirmosios aktoriaus žmonos Cassandros Harris mirties, tačiau artimai bendrauti pradėjo tik po septynerių metų. Pora susilaukė dviejų sūnų Dynalo ir Pariso, kurie yra jauniausi iš penkių aktoriaus vaikų.

P. Brosnanas per praeitų metų juostos „Black Adam“ premjerą negalėjo nuo žmonos atitraukti akių ir rankų. Tokio sutuoktinio palaikymo moteris sulaukė po to, kai vienas veikėjas pasiūlė moteriai pasidaryti svorio mažinimo operaciją. Airijos aktorius puolė ginti žmoną: „Bičiuliai siūlo operaciją svoriui mažinti. Bet aš dievinu kiekvieną jos kūno apvalumą. Man ji pati gražiausia moteris pasaulyje. Dar ir dėl to, kad turime penkis vaikus“.

Skandalas dėl K. Sh. Smith svorio prasidėjo, kai vienas feisbuko trolis parašė žiaurių komentarų apie moters išvaizdą, palygindamas, kaip ji atrodė, kai 2001 metais ištekėjo už P. Brosnano. Vienoje nuotraukoje buvo pora paplūdimyje prieš 30 metų, o kitoje – dabar.

Kai įrašas internete išplito tarsi virusas ir sukėlė gėdinimo dėl svorio bangą, B. Brosnanas stojo ginti savo žmoną: „Pamilau ją dėl jos asmenybės, o ne dėl grožio. Dabar ją myliu dar labiau, nes ji mano vaikų motina. Labai ja didžiuojuosi, niekada nepaliausiu stengtis būti vertas jos meilės“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)