Per interviu „Rencontres de Cinema“ aktorius, paklaustas apie asmeninį gyvenimą, nesiliovė šypsotis.

„Esame labai laimingi ir nekantraujame. Tai bus nuostabus nuotykis. Laukiame nesulaukiame – ištiestomis rankomis ir atviromis širdimis“, – sakė kino žvaigždė.

G. Clooney prisiminė, kaip džiugią naujieną sutiko ir jo bičiuliai. „Iš pradžių buvo tyla, o tada visi pradėjo imituoti vaiko verksmą. Visas stalas prapliupo juoku“, – sakė būsimasis tėvelis.

Savaime suprantama, buvo ir juokų, susijusių su aktoriaus amžiumi (dauguma draugų turi jau suaugusių vaikų). Tokiems bičiuliams jis pateikęs 89 metų aktoriaus Jeano Paulio Belmondo pavyzdį – prancūzų aktorius atžalos su antrąja žmona Nathallie Tardivel 2003 metais susilaukė būdamas septyniasdešimties.

„Juk aš tėvu tapsiu anksčiau – būdamas vos 56 metų“, – juokiasi aktorius.

G. Clooney mama Nina Clooney taip džiaugiasi sūnaus laime, kad netyčia atskleidė mažylių lytis. „Du skirtingi! Taip, berniukas ir mergaitė. Štai ką man pranešė. Kaip nuostabu. Abu su vyru esame labai laimingi“, – visai neseniai „Vogue“ prasitarė būsimoji močiutė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)