Tačiau viename naujausių savo filmų jos vaidmuo gerokai skiriasi nuo jos realaus gyvenimo. Kartu su Naomi Watts jos vaidina močiutes filme „Adore“. Tiesa, beveik penkiasdešimties metų Robin, turinti du suaugusius vaikus ir neseniai išsiskyrusi, visai neatrodo, kaip močiutė. Tad kaip jai pavyksta taip gerai atrodyti?

Štai jos dvi pagrindinės paslaptys:

1. Zumba

„O, Dieve, zumba yra geriausias išradimas moterims. Man patinka mankštintis, nors nieko nedarau sistemingai, nes man atsibosta. Tačiau per zumbą tu judi, tu šoki, tu judini klubus. Tai taip smagu!“, – sakė R. Wright.

Ar žinojote, kad zumba ne tik padeda išlikti sveikoms, bet ir jaunoms, nes tai yra kardio treniruotė, taip pat ir treniruotė smegenims.

2003 metų birželio 19 d. medicinos žurnale „New England Journal of Medicine“ buvo apibendrintas Einšteino senėjimo studija, kurios metu nustatyta, jog šokiai padeda užkirsti kelia silpnaprotystei.

2. Šiek tiek botokso

„O tai ne! Visi tai, po velnių, daro! Na, žinoma, negaliu sakyti, kad visi, nes nesu visai tikra. Bet tikrai jau ... Du kartus per metus susileidžiu visai nedaug botokso. Manau, kad dauguma moterų leidžiasi kokių 10 ml, tačiau jis visiškai „sušaldo“ veidą ir šis negali judėti. O aš leidžiuosi maždaug vieną mililitrą, tai labai nedaus“, – atskleidė aktorė.

Jeigu pažvelgsite į jos veidą, pamatysite kelias „juoko raukšleles“, tačiau jos amžiuje tai yra visiškai normalu.

Ir keli paskutiniai žodžiai...

R. Wright tiki, kad gauni tai, ką duodi. „Manau, kad mes atspindime dalykus, kuriuos duodame kitiems. Jeigu skleidi negatyvumą, to paties ir sulaukti. Jeigu skleidi džiaugsmą, džiaugsmo ir sulauksi. Nemanau, kad anksčiau sulaukdavau daug džiaugsmo, nes pati jo neskleidžiau“, – sakė ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)