Skelbiama, kad porelė susitiko juostos „Kill Your Darlings“, kur aktorius vaidina prieštaringai vertinamą homoseksualų poetą Alleną Ginsbergą, filmavimo aikštelėje.

Štai ką apie ką tik iškeptą porelę pasakoja kino žvaigždei artimas šaltinis: „Danielis Erin tikrai susižavėjo filmavimo aikštelėje, bet jis labai atsargiai vertina naujus santykius. Prieš tai bijojo apie juos daug kalbėti, nes norėjo įsitikinti, jog tai tikrai kažkas ypatinga. Bet mano, jog jau pats metas savo santykius pristatyti viešai“.

D. Radcliffe su E. Darke pirmą kartą kaip pora viešai pasirodė penktadienio vakarą vykusioje „Kill Your Darling“ premjeroje Sandanco kino festivalyje Jutos valstijoje.

Aktoriui artimas šaltinis pridūrė: „Vakarėlyje jie labai daug dėmesio skyrė vienas kitam, bučiavosi, Danielis glostė mylimosios koją. Paprastai jis nėra vienas iš tų, kurie viešai demonstruoja savo jausmus, tad galime teigti, jog šie santykiai tikrai rimti. Iš vakarėlio jie išėjo apsikabinę ir juokdamiesi“.

Erin Darke nuotraukoje - antra iš dešinės:
Filmo "Kill Your Darlings" premjera
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją