Buvusi pirmoji JAV ponia pristato kalėdinių dekoracijų liniją. Žinia apie naują M. Trump iniciatyvą pasiekė kaip tik tuo metu, kai visai neseniai teismas pripažino, kad D. Trumpas sukčiavo pervertindamas savo turtą. Teismą pasiekę finansiniai dokumentai įrodo, kad D. Trumpas išpūtė laikotarpio nuo 2011 iki 2021 metų savo turto skaičius nuo 1,9 mlrd. dolerių iki 3,6 mlrd. dolerių.

M. Trump, kurios pastaruoju metu šalia sutuoktinio pasigendama dažnai, apie kalėdinių dekoracijų liniją pranešė socialiniame tinkle X: „Labai džiaugiuosi galėdama pratęsti „USA Memorabilia“ tradiciją su patriotinėmis kalėdinėmis dekoracijomis. Šiais metais mane įkvėpė meilė mūsų didingai šaliai. Visiems linkiu per šventes rasti taiką ir meilę“.

Įraše pateikiama nuorodą į „USA Memorabilia“, kur galima įsigyti penkių skirtingų kalėdinių dekoracijų pavadintų „A Red, White and Blue Christmas“ (liet. Raudonos, baltos ir mėlynos Kalėdos). Visų kaina siekia 35–45 dolerius, o raudona, mėlyna ir balta spalvos simbolizuoja Amerikos vėliavą. Svetainėje dekoracijų linija pristatoma taip: „Raudonų, balų ir mėlynų Kalėdų liniją sudaro penkios riboto kiekio kalėdinės dekoracijos, visos turi unikalų numerį. Ant kiekvienos dekoracijos rasite buvusios pirmosios JAV ponios Melanios Trump parašą. Visos dekoracijos pagamintos rankomis Jungtinėse Valstijose“.

2018 metais M. Trump Baltuosius rūmus puošė raudonomis kalėdinėmis eglutėmis. Vėliau, reaguodama į neigiamas visuomenės reakcijas, Melania pareiškė: „Žinote, kam rūpi tie kalėdiniai dalykai ir puošyba, bet tiesiog turiu tai padaryti, tiesa?“.

Buvęs JAV prezidentas neseniai pasidalino savo mintimis apie žmoną Melanią ir ją supančią „paslaptį“: „Žinote, jai nereikia visų tų interviu. Ji pasitiki savimi. Jai tikrai netrūksta pasitikėjimo savimi“.

Pora susituokė 2005 metais ir augina 17 metų sūnų Barroną.

Nors aktyviai dalyvavo tiek 2016 metų rinkimų kampanijoje, tiek visada buvo šalia vyro pirmosios kadencijos metais, dabar viešumos M. Trump vengia. Nesirodo šalia vyro ir su jam metamais kaltinimais susijusiomis progomis. Ketvirtadienį D. Trumpas „Megyn“ kalbėjo: „Ji buvo labai populiari pirmoji ponia. Mano rinkiminiuose renginiuose dalyvauja žmonės su Melanios nuotraukomis ir sako: mes labai mylime savo pirmąją ponią. Daugybė tokių plakatų... Mūsų susirinkimai buvo patys didžiausi“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją