Kaip praneša People.com, kiti žuvę keleiviai identifikuoti kaip 21 metų Kellyan Hernández Pena ir dvi 18 ir 13 metų paauglės, kurių santykiai su pora kol kas nebuvo viešai patvirtinti.

Dar viena auka - 26 metų Veronica Estrella, kuri kelionės dokumentuose įvardinama kaip įgulos narė, o lėktuvo operatorius nurodė ją kaip keleivę.

Per katastrofą taip pat žuvo du įgulos nariai pilotai.

Remiantis „People“ gautais skrydžio įrašais, į Floridą skridęs „Gulfstream IV“ lėktuvas pakilo iš Isabelos tarptautinio oro uosto, bet netrukus bandė leistis avariniu būdu ir sudužo netoliese esančiame Las Americas tarptautiniame oro uoste.

Prieš pakylant, prodiuserio mylimoji instagrame paviešino nuotraukų iš privataus lėktuvo.

Flow La Movie (tikrasis vyro vardas José Angelas Hernandezas) prodiusavo ne vieną hitu tapusią dainą, įskaitant „Te Boté“, kurią sukūrė Bad Bunny, Nicky Jam ir Ozuna. Daina buvo Billboard Hot Latin Songs grojamiausių viršūnėje 14 savaičių po jos išleidimo 2018 m.

Prodiuseris taip pat dirbo su tokiais atlikėjais kaip Nio Garcia, Casper Magico, D.OZi ir Xound.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)