Amžius ir šeima

A. Qviberg gimė 1966 m. kovo 10 d. Taranto apygardoje, Teksaso valstijoje. Jos zodiako ženklas yra Žuvys, rašo americanstarbuzz.com. Moters mama Kari Qviberg yra menininkė, tačiau apie tėtį žinoma nedaug, taip pat ji turi brolį Lole. A. Qviberg tėvai išsiskyrė, kai ji buvo maža, paskui mama ištekėjo už Staffano. A. Qviberg turi švediško kraujo. Ji įgijo mados ir drabužių technologijų specialistės diplomą.


Santuoka su D. Lundgrenu

A. Qviberg buvo antroji D. Lundgreno žmona. Jiedu susipažino, kai ji mokėsi paskutiniame kurse. Tada D. Lundgrenas buvo vedęs Peri Momm. Po skyrybų jųdviejų santykiai sparčiai rutuliojosi.

A. Qviberg ir D. Lundgrenas sumainė žiedus 1994 m. vasario 27-ąją, praėjus metams po minėtųjų skyrybų. Atšventę vestuves, įsimylėjėliai apsistojo Ispanijoje netoli Marbelos. Kai vėliau persikėlė į Stokholmą, buvę sutuoktiniai susilaukė dviejų vaikų – dukrų Idos ir Gretos Eveline. Ida Lundgren gimė 1996 m. balandžio 29 d., o Greta Eveline Lundgren – 2001-aisiais.

I. Lundgren dirba modeliu ir bendradarbiavo su tokiomis agentūromis kaip „Wilhemina“ ir „Trend“. Taip pat ji vaidino filmuose „Castle Falls“ ir „Command Performance“.

Ar ji ištekėjo dar kartą?

Nutrūkus santuokai su D. Lundgrenu, A. Qviberg kelerius metus buvo vieniša, o paskui pradėjo susitikinėti su nekilnojamo turto agentu iš Ispanijos Carlosu Lara Sanchezu ir galiausiai už jo ištekėjo. Kiek žinoma, C. L. Sanchezas turi du vaikus iš ankstesnių santykių.


D. Lundgrenas planuoja vesti trečią kartą

2020 m. birželio mėnesį garsusis aktorius pasipiršo savo naujajai išrinktajai – asmeninei trenerei iš Norvegijos Emmai Krokdal.

Jiedu susipažino 2019 m. Los Andžele esančioje sporto salėje „Equinox Center“, kur E. Krokdal dirbo. Po devynių mėnesių jiedu pradėjo susitikinėti ir dažnai rodėsi viešumoje. 27-erių metų amžiaus E. Krokdal yra 38-eriais metais jaunesnė už savo mylimąjį. Nepaisant didžiulio amžiaus skirtumo, pora puikiai sutaria ir planuoja greitai susituokti.

Apvogtas namas ir patirta trauma

2009 m. gegužės mėnesį į sutuoktinių namus Marbeloje įsiveržė trys kaukėti plėšikai. Iš pradžių jie surišo A. Qviberg ir pareikalavo pasakyti, kur laiko pinigus ir brangenybes, tačiau netrukus pasišalino, supratę, kam priklauso namas.

Vėliau D. Lundgrenas gavo informacijos apie vagis ir jų ieškojo, bet nesėkmingai. A. Qviberg patyrė didelę emocinę traumą, o jos dukrai Idai pasireiškė potrauminio streso sindromas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją