Sekmadienį bičiulės Stephanie Shepherd „TikTok“ paviešintame vaizdo įraše matoma, kaip sunkiai sekasi judėti K. Kardashian ir kaip juokingai ji atrodo. Pradėjusi lipti laiptais, garsi moteris netruko suprasti, kad užlipti jai nepavyks, teks šokinėti nuo pakopos ant pakopos.

Prie kitos laiptų atkarpos K. Kardashian sulaukė aplinkinių pagalbos, kurie ją prilaikė už parankių, kol ji mažyčiais žingsniukais bandė pasiekti viršų.

„Ar čia yra liftas?“, – stovėdama priešais laiptus pasiteirauja desperatiškai pasiteirauja K. Kardashian.

Šį kartą atsiranda geradarys, palaikęs jos suknelę, kad ji neįsiveltų tarp sidabro spalvos aukštakulnių.


Vienas komentatorius parašė: „Aš, tiesą sakant, be žado, ji atrodo nuostabiai“.

Tai ne pirmasis kartas, kai Jenner ir Kardashian seserys susiduria su sunkumais vilkint „Dolce & Gabbana“ sukneles, ypač kai kalbame apie laiptus. Per Kourtney Kardashian vestuves su rokeriu Travisu Bakeriu gegužę 26 metų Kendall Jenner dėl pernelyg aptemptos suknelės taip pat prie laiptų į šventės vietą turėjo pasukti galvą, ką daryti.

Instagrame 25 metų Kylie Jenenr pasidalino įrašu, kuriame matoma, kaip ant tų laiptų vargsta jos sesuo supermodelis. Įraše girdimas Kylie juokas.

„Velnias, tie laiptai tikra beprotybė“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją