„Taip norėtųsi tiesiog pagyventi ir padirbėti. Deja, švaistome laiką. Myliu jus. Būkite laimingi. Su artėjančiais Naujaisiais metais“, – naujame vaizdo įraše, paskelbtame po aštuonis mėnesius trukusios tylos, teigia D. Nagijevas.

Kaip internetas sureagavo į Nagijevo žodžius

Internete po aktoriaus įrašo kilo tikras bruzdesys; dauguma sutinka su jo žodžiais, nes supranta, kad D. Nagijevas netiesiogiai kalba apie Rusijos karą Ukrainoje.

„Ačiū, Dima. Labai pažįstama, tos pačios mintys nuo 2020 metų... Laiko atgal neatsuksime. Svarbiausia, kad pasibaigtų tas Orwellas.“

„Dešimt vasarių. Šaltoka.“

„Nagijevas geriausias. Lyg ir nieko tokio nepasakė, o kiek jo žodžiuose gylio.“

„Ačiū, Dmitrijau, iš Ukrainos.“

„Mylimas aktorius pagaliau priminė apie save.“

„Ačiū, Dmitrijau, už palaikymą Ukrainai nuo pat pirmosios karo dienos. Geriausieji viską supranta.“

Ką Nagijevas kalbėjo po Rusijos karo Ukrainoje pradžios

D. Nagijevas iki 2022 metų vidurio niekaip nekomentavo Rusijos įsiveržimo į Ukrainą. Savo paskyroje socialiniame tinkle „Instagram“ jis pasidalino nespalvotu vaizdo įrašu, kurį lydėjo grupės „Akvarium“ daina su žodžiais „kariavome patys su savimi“. Po skerdynių Bučoje aktorius parašė lakonišką postą „Gal jau užteks?“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)