Paskutinį kartą Valentina viešumoje su garsiąja mama pasirodė seniai, kai buvo dar visai maža, o dabar pastebimai paaugo ir pasikeitė.

Premjeros proga Salma ir Valentina pasipuošė juodais drabužiais. Aktorė vilkėjo žemę siekiančią „Gucci“ suknelę gilia iškirpte. Valentina pasirinko „Saint Laurent“ mini suknelę su raukiniais, išmargintą dideliais baltais taškeliais. Mama ir dukra nesitraukė viena nuo kitos visą vakarą, o ant raudonojo kilimo daug glėbesčiavosi ir tvirtai laikėsi už rankų.

Salma Hayek su dukra

„Ji šauni, tiesiog labai šauni!“ – savo įspūdžiais apie naująjį mamos vaidmenį pasidalijo Valentina.

S. Hayek Valentinos susilaukė su prancūzų milijardieriumi Francois-Henri Pinault, kurio turtas vertinamas 35 mlrd. JAV dolerių. Juodu kartu jau daugiau nei 14-a metų, 12-a iš jų nugyveno santuokoje. Valentina yra vienintelis S. Hayek vaikas, o F. Pinault turi keturias atžalas iš ankstesnių santykių, įskaitant 15-os metų amžiaus sūnų, kurį pagimdė modelis Linda Evangelista.

Salma Hayek su dukra

Priminsime, kad filme „Amžinieji“ S. Hayek teko superdidvyrių komandos dvasinės lyderės Ajak vaidmuo. Duodama interviu, aktorė ne kartą prisipažino niekada nemaniusi, kad sulaukusi tokio amžiaus gaus pasiūlymą filmuotis juostoje apie superdidvyrius ir galės dirbti su mėgstama režisiere Chloe Zhao. Beje, komiksuose Ajak yra vyras, tačiau filmo kūrėjai galiausiai nusprendė jį paversti moterimi.

„Man tai buvo šokas daugeliu atžvilgių. Stulbina pats faktas, kad įžengusi į šeštąją dešimtį tapau didžiulės „Marvel“ superdidvyrių šeimos nare. Be to, mano personažas iš pradžių buvo vyras. Jeigu kas nors man būtų papasakojęs apie šį projektą prieš penkerius metus, būčiau tiesiog atvirai pasišaipiusi. Ir štai mes čia! Taigi, viskas įmanoma“, – apie naująjį vaidmenį pasakojo S. Hayek.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)