Dokumentinio filmo „Diana. Tikroji istorija jos pačios žodžiais“ tęsinys pasirodys kitais metais, minint Dianos 25-ąsias žūties metines.

Amerikietis režisierius Tomas Jenningsas teigia turintis 6 valandų trukmės negirdėtų garso įrašų. Jais naudojosi Dianos biografas Andrew Mortonas savo 1992 m. išpublikuotoje knygoje „Diana. Tikroji istorija jos pačios žodžiais“.

„Diana padarė A. Mortonui septynių valandų trukmės įrašų. Savo dviejų valandų trukmės filme mes panaudojome tik valandą įrašų, – teigė T. Jenningsas. – Ketiname kurti tęsinį, kuris pasirodytų kitais metais, minint 25-ąsias Dienos žūties metines; be to, tai bus ir 30-asis Andrew Mortono knygos jubiliejus. Vėl atsiras susidomėjimas, be to, pasirodys penktas serialo „Karūna“ sezonas.“

Princesė Diana ir princas Charlesas

Dokumentinis filmas „Diana. Tikroji istorija jos pačios žodžiais“ buvo sukurtas ir parodytas 2017 m. Pernai jį pradėjo rodyti „Netflix“, siekiant pagrįsti prieštaringų reakcijų sulaukusias scenas seriale „Karūna“.

Dokumentiniame filme rodomos nuotraukos iš karališkojo archyvo, o princesės Dianos balsas pasakoja, kaip ji norėjo patirti persileidimą, laukdamasi princo Williamo, todėl krito nuo laiptų, ir kaip Charlesas tikėjosi, kad gims mergaitė, kai ji laukėsi princo Harry.

T. Jenningsas įsitikinęs, kad dokumentinio filmo tęsinys sukels Bakingamo rūmų pasipiktinimą: „Diana pateikia apie 140 istorijų per tas kelias valandas. Mes pavadinome [įrašus] septyniomis Dianos gyvenimo kolonomis.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)