2004-aisiais pasirodžiusioje Homero „Iliados“ ekranizacijoje ji suvaidino buvusią Spartos karalienę Eleną, kurią Paris (įkūnijo aktorius Orlando Bloomas) parsigabena į Troją ir nori vesti. Spartos karalius Menelajus užsirūstina ir paskelbia karą Trojai.

Teksaso valstijos Ostino mieste įvykusio festivalio SXSW metu davusi interviu „Variety“, D. Kruger prisiminė „šlykštų“ elgesį, kurį patyrė Holivude, skelbia insider.com.

„Iš karto susidūriau su pramogų pasaulio weinsteinais, – sakė ji. – Atsimenu, kaip dalyvavau atrankoje į „Troją“ ir pas kino studijos vadovą ėjau vilkėdama gana atvirą kostiumą. Jaučiausi kaip mėsos gabalas, mane nužiūrinėjo nuo galvos iki kojų ir paklausė: „Kodėl manai, kad tinki šiam vaidmeniui?“

D. Kruger atsisakė įvardyti studijos vadovo pavardę, tačiau „Variety“ šaltiniai pranešė, kad aktorės paprastai neina į direktoriaus kabinetą apsivilkusios menkai kūną dengiantį kostiumą.

„Insider“ paprašė „Warner Bros.“ atstovų pakomentuoti situaciją, tačiau atsakymo nesulaukė.

Seriale „Swimming with Sharks“, kuriame ji vėliau vaidino, pasakojama tamsi išgalvotos kino kompanijos istorija. Garsioji moteris prisipažino, kad filmuodamasi šiame seriale, paremtame to paties pavadinimo 1994 m. juosta, vėl prisiminė savo potyrius Holivude.

„Teko pabuvoti itin nesmagiose ir nepadoriose situacijose. Tik pradėjusi aktorės karjerą susidūriau su karčia realybe. Tai štai, koks tas Holivudas. Be to, anksčiau dirbau modeliu, patikėkite, ten irgi visko pasitaikydavoׅ“, – tęsė ji.

Taip pat D. Kruger papasakojo apie vieną serialo „Swimming with Sharks“ sceną, kurioje jos veikėja, Holivudo kino studijos vykdomoji direktorė, verčiama atlikti lytinį aktą su jauna slauge, o viską stebi jos viršininkas (aktorius Donaldas Sutherlandas).

„Šios scenos filmavimas dar kartą priminė, koks šlykštus ir priimtinas kadaise buvo nederamas elgesys. Ir ne tik Holivude, bet mūsų visuomenėje apskritai, – teigė aktorė. – Mane šis vaidmuo sudomino todėl, kad dabar turime 2023-ųjų Holivudą. Moterys daro karjerą, turi planus sukurti šeimą ir tam tikrų svajonių įgyvendinimą atideda vėlesniam laikui.“

„Ir ką visa tai reiškia, kai gauni aukštą postą? Kaip įprasmini savo gyvenimą? – tęsė ji. – Šio personažo pažeidžiamumas ir besaikis piktnaudžiavimas valdžia mane labai suintrigavo.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)